Un român, rănit în atentatul de la Tel Aviv. Acesta se află în spital, în stare stabilă. Iohannis a discutat cu persoana rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un român a fost rănit în atentatul din Tel Aviv
Un român a fost rănit în atentatul din Tel Aviv

Un român a fost rănit marţi în atentatul de la Tel Aviv, potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE). Românul este internat într-un spital din capitala statului Israel şi se află în stare stabilă. Preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu românul, un student aflat în Israel pentru un proiect de cercetare.

UPDATE Administraţia Prezidenţială a venit cu noi detalii despre românul rănit în Israel. Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Prezidenţiale Klaus Iohannis a vorbit cu ranitul, întrebându-l despre starea sa de sănătate. Mai mult, preşedintele i-a propus rănitului, un student care a mes în Israel pentru un proiect de cercetare, sa se vadă în ţară. 


„Ministerul Afacerilor Externe informează că printre persoanele rănite în atentatul care a avut loc în seara zilei de 8 martie 2016 la Tel Aviv se află şi un cetăţean român, care în prezent este internat într-un spital din capitala Statului Israel, în stare stabilă”, se arată într-un comunicat de presă. 

Potrivit sursei citate, ambasada României la Tel Aviv este în legătură permanentă cu spitalul, pentru a oferi asistenţă consulară, în situaţia în care acest lucru se va impune.

De asemenea, preşedintele s-a intersat de starea românului rănit. „Preşedintele s-a interesat de starea românului rănit. A luat legătura cu cei de la Tel Aviv şi a fost informat că starea lui este stabilă. Preşedintele este la curent cu evoluţia stării de sănătate a românului“, au anunţat cei de la Administraţia Prezidenţială. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite