Un şofer român de TIR în Italia şi-a ucis iubita din cauza unor suspiciuni că îl înşela cu angajatorul ei şi cu o prietenă: „M-am simţit ca un sclav”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Daravoinea mărturisindu-şi crima în instanţă Captura YouTube
Cristian Daravoinea mărturisindu-şi crima în instanţă Captura YouTube

Un şofer român de TIR în Italia a mărturisit în faţa unui judecător al Curţii din Teramo, regiunea Abruzzo (centru), cum a ajuns să-şi ucidă iubita cu două lovituri de cuţit. „M-am simţit ca un sclav, se uita la mine cu o privire umilitoare!”, spune el.

Adus luni în instanţă, Cristian Daravoinea a recunoscut că a omorât-o cu două lovituri de cuţit pe Mihaela Rouă, fosta sa iubită. Bărbatul a mai susţinut că a încercat în trei rânduri să-şi ia viaţa, scrie portalul italian de ştiri Emmelle.it, citat de Libertatea.

Pe 9 octombrie 2019, la prânz, Cristian Daravoinea, 38 de ani în prezent, s-a întâlnit acasă cu iubita lui, Mihaela, 32 de ani. Mihaela venise de la serviciu special ca să discute cu Cristian şi să-l anunţe că intenţionează să se despartă de el. Discuţia a degenerat, iar Cristian a înjunghiat-o pe tânără şi a ucis-o cu două lovituri de cuţit.

Luni, în faţa Curţii din Teramo, Cristian Daravoinea, care trăieşte de mulţi ani în Italia, a încercat să găsească explicaţii pentru motivele care l-au determinat să o ucidă pe fosta sa iubită.

„M-am simţit ca un sclav, ea se uita la mine cu o privire umilitoare şi când mi-a spus, de asemenea, că va deveni proprietarul companiei la care lucra, nu am mai văzut nimic. S-a făcut întuneric în mine!”, a declarat bărbatul, potrivit „Libertatea”.

El a spus apoi că a încercat de trei ori să se sinucidă în acea seară, rănindu-se de nouă ori cu cuţitul şi aruncându-se apoi în mare. Totuşi, a recunoscut el, spiritul de supravieţuire a fost mai puternic.

Cristian Daravoinea a vorbit pe larg despre relaţia tensionată pe care o avea cu Mihaela şi certurile dese dintre ei pe diferite teme, de la intenţia de separare şi discuţiile legate de vânzarea casei până la suspiciunea unei relaţii între fosta sa iubită şi angajatorul ei, ba chiar şi despre o relaţie homosexuală a acesteia cu o prietenă.

Şoferul de TIR a fost cuprins de emoţie atunci când a vorbit despre fetiţa de şase ani pe care o avea cu Mihaela.

Cristian Daravoinea a fost arestat în noaptea crimei, încuiat în autoturismul său Mazda şi ud până la piele după ce se aruncase în mare.

Procesul va continua după o evaluare psihiatrică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite