Un taximetrist din Bucureşti a fost lovit în cap cu un pistol de doi clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist a fost lovit în cap cu un pistol, în noaptea de marţi spre miercuri, de doi tineri care au mers din centrul Capitalei până în comuna Găneasa din judeţul Ilfov. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, cei doi băieţi l-ar fi lovit pe bărbat când acesta nu a vrut să le dea banii înapoi primiţi pe cursă. Aceştia din urmă au fost reţinuţi pentru tâlhărie calificiată, urmând să fie duşi în faţa instanţei cu propunerea de arestare.

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au declarat că, în noaptea de marţi spre miercuri, doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, au abordat un taximetrist, în vârstă de 55 de ani, căruiau i-au dat 200 de lei pentru a-i duce în comuna ilfoveană Găneasa.

În momentul în care au ajuns la destinaţie, cei doi băieţi i-au cerut taximetristul banii înapoi. Pentru că a refuzat, ei l-au lovit în cap cu un pistol, după care au fugit.

Şoferul nu a fost rănit grav. el fiind conştient şi sunând la numărul unic de urgenţă 112 în jurul orei 2.30.

După ce i-au identificat, poliţiştii au pornit pe urmele lor, reuşind să-i prindă la locuinţele lor din Găneasa şi din Cernica. Ei au fost duşi la audieri la Poliţia Voluntari, ulterior fiind reţinuţi pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată. 

Ei urmează să fie duşi miercuri în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite