Un turc a vrut să treacă pe la Giurgiu cu o maşină dată în urmărie şi a dat vina pe nevastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turc a încercat să treacă frontiera României cu o maşină despre care ştia că este căutată în Italia pentru a fi confiscată, dar a motivat că a fost cumpărată de soţie.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, maşina marca Opel în valoare de 90.000 lei a fost descoperită la Punctul de Trecere a Frontierei de la Giurgiu.  

În timpul verificărilor, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că maşina se afla în atenţia autorităţilor, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Italia, arată Poliţia de Frontieră.

Cetăţeanul turc aflat la volan, în vârstă de 40 de ani, a declarat că autovehiculul a fost cumpărat din Italia de către soţia sa şi că el cunoştea că există un litigiu cu privire la mijlocul de transport, dar l-a folosit crezând că nu va fi depistat.

Ca urmare, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tăinuire, iar maşina în valoare de aproximativ 90.000 lei a fost indisponibilizată la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite