Un violator în serie a fost prins în flagrant în timp ce agresa sexual o tânără din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
violator prins foto captura

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, eliberat condiţionat din penitenciar unde fusese închis bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de viol şi tâlhărie, a fost prins în flagrant în timp ce agresa sexual o tânără de 27 de ani, la câteva ore după ce agresase o altă victimă.

Forţele de ordine au fost sesizate sâmbătă, în jurul orei 00.15 de către o tânără de faptul că după ce a ieşit de la metrou, a fost agresată de către un bărbat. Acesta din urmă a ameninţat-o şi a condus-o pe fată într-o baracă, unde a fost obligat-o să întreţină raporturi sexuale, potrivit unui comunicat transmis de autorităţi.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe agresor în aceeaşi noapte, chiar în timp ce acesta agresa fizic o altă victimă, în vârstă de 27 de ani, târâtă într-o clădire dezafectată din sectorul 1.

 

„De asemenea, bărbatul ar fi deposedat victima de suma de 500 euro, bani ce au fost găsiţi asupra sa în momentul depistarii”, se mai arată în comunicat.

Suspectul a fost dus la Serviciul Investigaţii Criminale, iar pe numele acestuia au fost deschis un dosar penal pentru două infracţiuni de viol şi tâlhărie calificată.

Conform autorităţilor, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2018, el mai având peste o mie de zile rest de pedeapsă. Individul ar fi un violator în serie, fiind închis de mai multe ori pentru comiterea de violuri şi tâlhării.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite