Articol publicitar

Vânzările nu au fost prelungite pentru incinta Romexpo

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a decis oprirea vânzării speciale de covoare orientale exclusiviste în numele unei bănci germane, în Bucureşti / Reduceri extreme de preţuri în hala G1 din incinta Complexului Expoziţional Romexpo din sectorul 1

Lichidarea publică de covoare persane gajate ale unui magazin specializat din Bucureşti, aflat în stare de faliment, va continua în incinta Romexpo (hala G1) până la vânzarea ultimului covor. În vederea minimalizării pierderilor din ce în ce mai mari pentru întreprinderea vizată, cauzate de lipsa de timp, coordonatorul operaţiunii de lichidare, Hans-Joachim Breier, reprezentantul societăţii „Lichidări Bavaria”, a încercat, în zadar, să mai obţină cel puţin o prelungire a termenului de vânzare acordat iniţial. Mai mult, banca creditoare i-a cerut ca la vânzările din zilele următoare să ajungă la epuizarea completă a stocului de covoare artizanale depozitate aici.

Odată cu respingerea cererii de prelungire a termenului a venit şi momentul tuturor iubitorilor unui ambient rafinat: astfel, cum a recunoscut şi instituţia bancară germană, în vederea asigurării unei lichidări complete, reducerile de preţ extreme sunt inevitabile în zilele care urmează. Cu alte cuvinte, aceasta înseamnă că în Bucureşti, se acordă, fără excepţie, reduceri de preţ extreme de minimum 50%, parţial şi de până la 67% din valoarea evaluată! 

Colecţiile scoase la vânzare în hala G1 din incinta Complexului Expoziţional Romexpo in Bucureşti (acces din Bulevardul Expoziţiei / intrarea C, locuri de parcare gratuite direct în faţa halei, telefon 02 12 / 07 70 44) cuprind în continuare nenumărate covoare orientale veritabile realizate manual disponibile la toate dimensiunile şi modelele, de la cele rezistente, precum Bidjar sau Sarough, până la măiestre opere de artă delicate din Caşmir sau Qom, de la piese la modă (de exemplu, Farahan) până la modele clasice (Nain, Tabriz etc.), de la covoare moderne ca Lori la piese de colecţie antice, bunăoară Keşan. Lichidarea este deschisă astăzi, vineri, 21 februarie, şi sâmbătă, 22 februarie, între orele 10.00 – 18.00, duminică, 23 februarie, între orele 11.00 – 18.00, precum şi lunea viitoare, 24 februarie, între orele 10.00 – 18.00, urmând ca alte date să fie stabilite ulterior.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite