UPDATE Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, a fost audiat la poliţie. Ce a declarat despre încheierea grevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu, a fost audiat, marţi, de către poliţişti, în dosarul deschis după protestul ilegal de la societatea de transport. Întrebat dacă este un dosar nedrept, Petrariu a afirmat: „Nu comentez treaba asta”. Liderul de sindicat a precizat că membrii Consiliului de Administraţie au promis să analizeze situaţia directorului general, Adrian Criţ, şi să ia o decizie.

UPDATE: Vasile Petrariu a fost audiat, marţi, de către poliţişti, în dosarul deschis după protestul ilegal de la societatea de transport.  

La ieşirea de la audieri, Petrariu a fost întrebat dacă este un dosar nedrept şi a afirmat: „Nu comentez treaba asta”.  

De asemenea, întrebat dacă sindicaliştii mai cer demisia directorului geberal al societăţii, Petrariu a explicat: „Aşa cum aţi văzut, în această dimineaţă s-a reluat activitatea. Aseară am avut o discuţie cu membrii CA la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, care a durat peste 2 ore, am discutat toate aceste problemele, inclusiv revendicarea referitoare la demisia directorului general. Membrii CA au venit cu rugămintea să vorbim cu salariaţii pentru a-şi relua activitatea, ei angajându-se să preia ei problemele noastre, să le discutăm cu membrii CA, iar ei, în perioada următoare, să analizeze din punct de vedere profesional activitatea directorului general şi vor lua o decizie. Au spus că situaţia asta i-a luat pe nepregătite şi nu au avut timp să pregătească o fundamentare în acest sens”.   

Audierile instigatorilor grevei au început din weekend.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea activităţii marţi, după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite