Vicepremierul Gabriel Oprea: patru firme de deszăpezire, din Dolj şi Dâmboviţa, amendate cu 7.140 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru firme de deszăpezire, trei din Dolj şi una din Dâmboviţa, au fost amendate sâmbătă cu un total de 7.140 de lei, la ora 9.30 fiind blocaţi în trafic 159 de oameni şi 126 de maşini, asta a declarat vicepremierul Gabriel Oprea, de la comandamentul de iarnă de la Ministerul de Interne de duminică.

Ministrul intermar de Interne Gabriel Oprea, coordonatorul Comandamentului de iarnă, a spus că oamenii blocaţi în trafic trebuie duşi la cămine provizorii desemntate de primării şi că s-au suplimentat efectivele de intervenţie, la care s-au adugat şi militari.

Oprea a arătat ieri că, în urma intervenţiilor Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, au fost salvate 63 de persoane din situaţii de blocaj, la care se adaugă alte zeci salvate de SMURD şi serviciile de ambulanţă.

Pe de altă parte Ministerul Afacerilor interne aşteaptă raportul medico-legal în cazul femeii din localitatea vasluiană Frasinu, care a fost găsită îngheţată, sâmbătă, pe un câmp din apropierea satului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite