VIDEO În jur de 100 de persoane blocate timp de 8 ore pe aeroportul Otopeni: o cursă Ryanair a fost anulată. De ce va anula compania până la 50 de curse pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de persoane sunt blocate pe aeroportul Otopeni din Bucureşti, după ce o cursă Ryanair care trebuia să decoleze la 6.45 spre Londra a fost anulată.

Reprezentanţii Ryanair au anunţat că pasagerii vor fi preluaţi cu o altă aeronavă la ora 14.00.

Compania le-ar fi spus pasagerilor că există o defecţiune tehnică doar cu 15 minute înainte. 

 „Cursa Ryanair anulată cu 15 minute înaintea decolării! Avionul "s-a stricat". Nici un reprezentant Ryanair, nu a binevoit să vină să dea o explicaţie. Alternativa????? Ora 14:00, vine un avion de la Londra. Am de gând să cer despăgubiri. Problema este că nici ora 14 nu este sigură”, scrie Luminita Daniela Gogoncea pe Facebook.

Cursa trebuia să decoleze la ora 6:45 de pe aeroportul Otopeni cu destinaţia Londra.

Această situaţie apare în contextul în care Ryanair a anunţat că în următoarele şase săptămâni (până la sfârşitul lunii octombrie), vor fi anulate între 40 şi 50 de zboruri pe zi pentru a-şi îmbunătăţi punctualitatea. În ultimele două săptămâni, potrivit reprezentanţilor companiei, rata curselor care ajung la timp a scăzut la un nivel inaceptabil.

„Vom anula zilnic 40-50 de zboruri în următoarele şase săptămâni, cu un număr uşor mai mare la început. Ne-am încurcat în planificarea concediilor pentru piloţi şi ne străduim să rezolvăm acest lucru. Zborurile funcţionează conform programului, cu excepţia cazului în care primiţi un e-mail care confirmă o anulare. Îi sfătuim pe clienţi să verifice adresa de e-mail folosită pentru a face rezervarea. Anunţurile privind zborurile anulate până miercuri, 20 septembrie, au fost trimise clienţilor afectaţi şi afişate pe site-ul Ryanair.com. Ne cerem scuze tuturor clienţilor afectaţi de aceste anulări“, a anunţat compania într-o postare pe Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite