VIDEO Actorii au ieşit în stradă: Oana Pellea, Marius Manole, Dragoş Bucur, printre manifestanţii de la Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestele din faţa Guvernului s-au întins până la ora 3.00 dimineaţa       FOTO: Florin Ghioca
Protestele din faţa Guvernului s-au întins până la ora 3.00 dimineaţa       FOTO: Florin Ghioca

Chiar dacă actualul Guvern le-a promis salarii mărite, actorii au fost şi de această dată voci distincte în manifestaţiile de protest din Piaţa Victoriei, dar şi pe paginile de Facebook, acolo unde videourile lor au devenit virale, fiind văzute de zeci de mii de oameni.

Printre participanţii la proteste s-au numărat şi actorii Marius Manole, Oana Pellea, Andi Vasluianu, Dragoş Bucur, Ioan Andrei Ionescu, MIhai Călin şi Medeea Marinescu. Unii dintre ei au postat imagini video pe paginile de socializare, îndemnând lumea să li se alăture. 

Dacă Dragoş Bucur şi Andi Vasluianu s-au filmat pregătindu-se pentru protest cu exerciţii de dicţie şi de voce, Oana Pellea a avut un mesaj scurt şi la obiect: 

"Dacă nu veniţi acum, mâine e prea târziu. E vorba de viaţa noastră, a tuturor. Chiar vreţi să vă conducă un guvern de hoţi?"

Actorii au ieşit în stradă: Oana Pellea şi Dragoş Bucur, printre manifestanţii de la Guvern

Mult mai pesimist, Ioan Andrei Ionescu le-a mărturisit celor care l-au urmărit live pe Facebook că ia în calcul chiar să părăsească România. "Profund dezamăgit de această ţară, de capacitatea noastră de a ne depăra de lichele. Gândurile mele sunt acum către a o părăsi. (...) Păcat de oamenii ăştia minunaţi, care mâine se duc la muncă!", declară actorul, mai înainte de a mărturisi că are două fete frumoase pe care vrea să le înveţe ce e libertatea.

Şi actorul Marius Manole s-a aflat printre participanţii la mitingul de marţi noapte, alături de un grup de prieteni. "Mie încă nu-mi vine să cred... Nu-mi vine să cred că oamenii ăştia au călcat peste o ţară întreagă, doar ca să-şi salveze preşedintele de partid... Nu-mi vine să cred că ne uităm neputincioşi şi că mâine mergem la muncă şi totul o să fie ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Voi, cei care aţi votat PSD, sper să fiţi multumiţi, voi, cei care nu aţi fost la vot, să vă fie ruşine", a postat actorul pe pagina sa de Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite