Eveniment

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Avocatul fostului principe Nicolae: Avem dubii că decizia de retragere a titlului a fost semnată de Regele Mihai

10
11 Nov 2017 18:57:56
Autor: George-Andrei Cristescu

Avocatul Radu Enache, apărător al fostului principe Nicolae, a declarat, pentru Digi24, că nepotul regelui nu ar fi primit decizia în original prin care i-a fost retras titlul regal şi că are îndoieli că acest document ar fi fost semnat chiar de Regele Mihai.

Într-o intervenţie la postul Digi24, avocatul Radu Enache a spus:
 
„Decizia de retragere a titlului regal, Nicolae mi-a spus că nu i-a fost comunicată în original niciodată. Deci, eram curioşi să vedem dacă este semnătura fostului suveran. Nefiind un act administrativ nu îl putem ataca nici în contencios. Nicolae are acest dubiu, că nu ar fi fost acel decret semnat şi nu i-a fost comunicat în original”.
 
 
În altă ordine de idei, Nicolae Medforth Mills a scăpat de acuzaţiile de lovire în cazul incidentului de la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia, potrivit news.ro.
 
„A rămas numai plângerea depusă de Casa Regală pentru violare de domiciliu. Celelalte persoane aparent implicate n-au depus nicio plângere penală împotriva lui. De fapt, Casa Regală nu putea depune plângere penală în numele infirmierelor, deoarece numai persoana vătămată poate depune asemenea plângere", a precizat Radu Enache la Antena 3.
 
Casa Regală a anunţat miercuri că fostul principe Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativă de violare a domiciliului regelui Mihai, la reşedinţa acestuia din Elveţia, unde a forţat uşa casei, implicând în incident şase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Regale, pe care i-a agresat, precizând că Regele Mihai refuză să îşi vadă nepotul, căruia i-a fost adus la cunoştinţă acest lucru. Fostul principe Nicolae a transmis atunci că nu înţelege "agresivitatea" Casei Regale de a face tot posibilul să îl împiedice să îşi vadă bunicul.
 
O zi mai târziu, mama fostului princip, Principesa Elena, s-a declarat dezamăgită şi îngrijorată de faptele fiului său şi a apreciat că, prin comportamentul său acesta "a nesocotit intimitatea, suferinţa şi demnitatea" fostului suveran. Ea susţine că Regele Mihai i-a reproşat într-o scrisoare lui Nicolae că nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitate "presuspusului său copil, o fetiţă de doi ani", ceea ce este "o lipsă de responsabilitate inacceptabilă". Fostul principe Nicolae s-a declarat la rândul său dezamăgit şi profund îndurerat de încrâncenarea membrilor Casei Regale, precum şi a mamei sale, apreciind că ar fi nobil ca într-un astfel de moment să toţi să dea dovadă de respect şi să treacă "peste cine ştie ce ambiţii personale".
 
Te-ar putea interesa:
 
Venirea pe lume a lui Mihai, ultimul rege al României. S-a născut prematur, într-o zi de doliu pentru familia sa maternă
 
Ultima umilinţă a ultimului rege al României. „Umilit nu de comunişti, ci de copiii lui, Margareta şi Duda“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Iris IRIS
11.11.2017, 19:17:02

Lucrurile iau o cotitura deosebita ! Printul Nicolae este deosebit de sincer, declara adevaruri - de ce nu i se raspunde cu aceiasi onestitate ?

-4 (4 voturi)
Iris IRIS
11.11.2017, 19:19:32

Aceasta actiune incepe sa aiba o insemnatate NATIONALA ! Casa Regala de Romania prin reprezentantul sau este obligata de a face referinte in amanuntit despre toata aceasta drama - este vorba de viitorul Monarhiei Constitutionale din Romania. Poporul doreste sa afle adevarul !

-4 (4 voturi)
Iris IRIS
11.11.2017, 19:23:18

In ce constau dubiile că decizia de retragere a titlului a fost semnată de Regele Mihai ? Alteta Sa Principesa Margareta precum Custode este obligata in fata natiunii si a Bisericii Otodoxe Romane si a Bisericii Romano Catolice Romane si a Bisericii Greco-Catolice Romane sa explice imprejurimile situatiei de fata. Sunt momente cruciale pentru viitorul Monarhiei in Regatu Romaniei.

-4 (4 voturi)
Dan Garceag
11.11.2017, 20:25:10

Sper ca ,, vom scapa de casa regala ,cu toate ,, sugativele bugetare ,, Cata vorbarie goala ,ptr, NIMIC, Ce ,casa ce rege , ce printi , ?? trebuie sa gandim , nbormal !!!

+3 (3 voturi)
preisner camelia
11.11.2017, 19:56:54

Ma indoiesc ca este ceva curat in povestea asta pentru ca romanii interesati si-au bagat coada in familii mai putin importante (ma refer la mafiotii interesati ,pentru ca tot negati acea societate paralela "bine intentionata "care "sapa" si in acest regim de asa zisa democratie ,la fel de bine cum "sapa" si in trecutul comunist si facea tot atitea victime si chiar crime !!!!!! Casa Regala a fost si ea atacata cu mizerii de romanii "bine intentionati" si manjita cu tot felul de lucruri de catre politicienii zilelor de astazi !!!!!!!!!!!!

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările