VIDEO Bătrâna neajutorată din Vâlcea, bătută şi umilită chiar de fiica ei. Reacţia Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile cu bătrâna abuzată s-au viralizat
Imaginile cu bătrâna abuzată s-au viralizat

În urma imaginilor apărute în spaţiul public în care o femeie abuzează o bătrână de 84 de ani în comuna Creţeni, Vâlcea, poliţiştii au anunţat că a fost emis un ordin de protecţie provizoriu şi că au fost sesizate autorităţile competente în prevenirea şi combaterea violenţei domestice.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, pe 19 aprilie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti sosiţi la faţa locului au constatat că femeia care o abuza pe bătrână era chiar fiica acesteia. Ambele fiind cunoscute ca având afecţiuni psihice. 

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, iar bătrâna a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Magistraţii au emis un ordin de protecţie pentru trei luni pe numele femeii din Creţeni care şi-a abuzat mama. 

"Judecătoria Drăgăşani a emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuinţa comună şi obligaţia de a nu se apropia de mama ei la o distanţă mai mică de 10 m. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani”, se arată într-un comunicat. 

În plus, poliţiştii au sesizat autorităţile competente în prevenirea şi combaterea violenţei domestice, conform Legii 217/2003. 

Imaginile şocante au fost publicate pe contul de Facebook al unui tânăr care ar fi originar din Aiud şi ar fi fost filmate în preajma sărbătorilor pascale. Filmarea a avut mii de distribuiri până să fie ştearsă din spaţiul virtual. În clip se vede cum o bătrână în pielea goală stă în şezut, în noroi,  în curtea casei şi pentru că nu reuşeşte să se ridice este bătută cu palmele peste faţă şi cu picioarele în cap de o femeie, care pare să-i fie îngrijitoare.

Imaginile au fost ulterior şterse de pe reţeaua de socializare, nu înainte de a deveni virale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite