VIDEO Blocaţi în trafic 40 de minute. Vizita preşedintelui Egiptului a blocat drumul şoferilor spre Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, a publicat pe pagina sa de Facebook un clip cu ambuteiajul creat miercuri dimineaţă la ieşirea din Bucureşti spre Otopeni, precizând că traficul a fost oprit pentru a permite trecerea coloanei oficiale a preşedintelui Egiptului, aflat în vizită oficială în România.

„Ora 10.20. Dau să ies de pe podul de la Otopeni. Toată circulaţia blocată. Mai bine de 40 de minute. Zic, accident. Sănătate multă, le urez în gând. Când colo, o coloană oficială. A cui, nu ştiu. Dar trebuie sa fii foarte arogant, lipsit de orice inspiraţie ca să accepţi aşa ceva, dimineaţa când traficul e intens si, oricum, aglomerat. Şi te mai adaugi şi tu, oricare ai fi, cu coloana ta oficială. Desigur, s-a strigat demisia, pentru oricine a fost în acea coloana.

PS: Sunt in direcţia de mers spre aeroport. Oameni disperaţi, care risca sa piardă avionul, claxonează minute in şir şi încep disputa cu poliţiştii din trafic.

Later edit: Înţeleg ca e o vizita oficială a preşedintelui Egiptului. Sigur nu domnia sa a decis asemenea măsuri “excepţionale” in trafic, timp de aproximativ o oră”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite