Eveniment

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Carmen Dan, contrazisă de secretarul de stat german la reuniunea JAI. Cum a fost prins ministrul român cu minciuna

63
7 Feb 2019 19:45:52
Autor: Laurenţiu Sirbu
Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a declarat joi, în faţa jurnaliştilor, că aderarea României şi a Bulgariei la Schengen se află pe agenda reuniunii informale a miniştrilor justiţiei şi afacerilor interne (JAI) din UE. Stephan Mayer, secretarul de stat german, a contrazis-o însă.

"Am inclus pe agenda noastră această temă importantă nu doar pentru că este o temă de interes pentru România şi Bulgaria", a declarat Carmen Dan în prezenţa presei.
 
Stephan Mayer, secretarul de stat german a contrazis-o  afirmând că nu este adevărat.
 
"Subiectul includerii României şi Bulgariei în spaţiul Schengen nu este pe agenda oficială a acestei reuniuni informale. Nu vom vorbi despre această temă care cu siguranţă este decisivă pentru România şi poporul român", a spus secretarul de stat german Stephan Mayer.


Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat joi că, în cadrul reuniunii informale a JAI, a existat o tatonare cu privire la extinderea spaţiului Schengen, context în care a precizat că va continua discuţiile cu omologii săi din statele care se opun aderării României la spaţiul de liberă circulaţie.

„Ca preşedinte în exerciţiu al Consiliului JAI, dar mai ales ca ministru de Interne român, voi continua discuţiile la nivel bilateral cu miniştrii de Interne ai statelor care se opun acestui proces de extindere, având convingerea că acest efort va fi unul susţinut şi de colegii mei din Guvern şi de către preşedintele României", a spus Carmen Dan, la conferinţa comună susţinută alături de comisarul european pentru migraţie, afaceri interne şi cetăţenie, Dimitris Avramopoulos, după reuniunea informală a miniştrilor Justiţiei şi Afacerilor interne din UE, care are loc la Palatul Parlamentului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

63 Comentarii

silent warrior
7.02.2019, 19:54:38

Au belit-o pesedistii. Vad ca s-au pus nemtii cu bula pe ei , chiar la ei acasa. E clar ca nu ii mai suporta.

+26 (28 voturi)
¡Ay, caramba
7.02.2019, 20:21:59

In acest caz, n-a fost vorba de o 'contră' a nemților. Secretara știa care e ordinea de zi, dar s-a văzut în fața microfonului și-a început să bage obișnuita gargară pesedistă, să vadă pulimea cât se zbate ea pentru binele poporului. Declarațiile au fost date în afara lucrărilor propriu zise (probabil într-o pauză). Poate că neamțul, dacă ar fi știut ce baliverne a înșirat secretara, s-ar fi eschivat de la un raspuns concret, i-ar fi fost rușine de rușinea ei.

+21 (25 voturi)
Codruta=Tepes
7.02.2019, 20:26:30

@silent warrior Tovarasa secretara crede ca Dracnea incape in Schengen la fel de usor ca la ea in priza dar nu e asa, Europa stie ca degeaba sunt echipamente profesionale la granitele Romaniei daca sefii institutiilor sunt slugi incompetente si coruptia e la ea acasa.

+24 (26 voturi)
Sorin Barbul
7.02.2019, 20:03:01

Minciună, numele tău e PSD.

+16 (20 voturi)
🖕
7.02.2019, 20:24:23

Pune jendarii pe ei dacă nu te ascultă!

+14 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (63)

Modifică Setările