VIDEO Imagini spectaculoase ale Poliţiei de la exerciţiul antiterorist desfăşurat în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Exerciţiul antitero s-a încheiat pe şoseaua Kiseleff
Exerciţiul antitero s-a încheiat pe şoseaua Kiseleff

Poliţia română a făcut publice imagini de la operaţiunea ATLAS, un exerciţiu antiterorist care s-a desfăşurat pe parcursul întregii zile de miercuri în Bucureşti. Apogeul simulării a fost salvarea ostaticilor ţinuţi într-un autobuz de către terorişti, iar pentru acest lucru trupele speciale n-au făcut economie de explozibil. Operaţiunea a fost urmărită şi din elicopter.

Echipe ale poliţiilor din Bulgaria, Grecia şi Cipru, alături de trupele SIAS din ţara noastră au participat ieri la un exerciţiu antitero fără precedent. Simularea de ieri a avut loc la nivel european, concomitent în nouă ţări - Norvegia, Estonia, Olanda, Portugalia, Belgia, Italia, Austria, Slovacia şi România,la acţiuni participând toate structurile de intervenţie din statele membre. Misiunea de salvare a celor 23 de personae căzute în plasa teroriştilor, a fost finalizată cu succes. 

Ministrul de Interne Radu Stroe i-a felicitat pe toţi cei care au luat parte la simulare, subliniind faptul că sunt foarte bine pregătiţi.

„Vreau să felicit aceşti băieţi. Totul este să fii pregătit în timp real, ceea ce fac ei astăzi fac foarte bine. Există o precizie, s-a lucrat la minut, ne-am descurca foarte bine şi dacă acest scenariu ar fi real”, a declarat ministrul.

Imagini spectaculoase de la un exerciţiu antiterorist în Bucureşti

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite