VIDEO Cum au încercat forţele de ordine să-i sperie pe protestatari. Maşini ale Poliţiei au simulat că intră în plin în mulţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţie controversată a poliţiştilor din trupele speciale. În încercarea de împrăştia protestatarii care blocaseră o stradă, mai multe maşini de poliţiei au accelerat, simulând că intră  în plin în mulţime.

În busculada creată, câţiva tineri au căzut pe asfalt. Imaginile cu intervenţia poliţiştilor au fost surprinse de un protestatar, care a postat pe Facebook un filmuleţ. 

„Eu ştiu un lucru, poliţia şi jandarmeria au misiunea să apare poporul şi proprietatea, fără interese personale. De unde atâta agresivitate câtă am văzut în seara asta, nu pot înţelege“, a scris pe Facebook Nicu Mogoş. 

Forţele de ordine au intervenit în forţă vineri seara, pentru alungarea manifestanţilor.

Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur.

Cei câţiva protestari care au fost violenţi pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, atuncând cu sticle şi pietre.

Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat între protestatarii violenţi, care au început să îi lovească. cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi jandarmi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite