VIDEO Cum înjură Ciuvică la ordinele lui Mircea Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un regizor de emisie de la Antena 3 a arătat din greşeală, marţi seara, cum merg lucrurile la acest post de televiziune atunci când invitaţii din studio nu se aşteaptă să fie filmaţi. Protagoniştii secvenţei sunt Mircea Badea şi Mugur Ciuvică.

Emisiunea „Sinteza zilei“ a avut marţi seara drept invitaţi numai personal intern. Moderatorul Mihai Gâdea îi avea în studio pe Mircea Badea, Dana Grecu, Radu Tudor şi Mugur Ciuvică. În prima parte a emisiunii, ei şi-au plâns unii altora de milă pentru ce au ei de pătimit în „regimul Băsescu”. La ora 22.23, Mihai Gâdea demonstra patetic nevinovăţia lui Decebal Traian Remeş şi grava eroare judiciară căreia i-a căzut victimă în dosarul „Caltaboşul”. Îi ţinea isonul, cu o oarecare incoerenţă, Dana Grecu.

La un moment dat, un nefericit regizor de emisie a avut proasta inspiraţie să comute emisia de pe chipul Danei Grecu la o cameră care îi avea în cadru pe Mircea Badea şi Mugur Ciuvică. Acesta din urmă nu mai spusese nimic de câteva minute bune. În secunda cât camera a stat pe cei doi, Mircea Badea l-a atins pe genunchi pe Mugur Ciuvică şi, cu un gest amplu, cu ambele mâini, dar şi cu o mimică expresivă, l-a îndemnat pe acesta să iasă din amorţeală şi să fie mai combativ.

După câteva secunde, Mugur Ciuvică s-a conformat şi, întrerupând peroraţia Danei Grecu, a trecut şi el la atac. El a atacat ziariştii pe care el îi consideră „băsişti” şi i-a gratulat cu epitetul de „viermi intestinali”.

În secvenţa video de mai sus, episodul se petrece la secunda 31.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite