VIDEO/ Motociclist mort în braţele soţiei, medic la urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Bumbaru (poliţistul decedat) şi Alina Bumbaru, şotia sa (medic)
Sorin Bumbaru (poliţistul decedat) şi Alina Bumbaru, şotia sa (medic)

Un bărbat de 31 de ani, ofiţer în cadrul Poliţiei Rovinari, a încetat din viaţă marţi seară în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 67. Rudele lui Sorin Bumbaru trăiesc o adevărată dramă, mai ales că soţia acestuia, gravidă în patru luni, era medicul de gardă la Urgenţa din Târgu-Jiu în noaptea accidentului, iar sora lui era de serviciu pe ambulanţă.

Ofiţerul Sorin Bumbaru (31 de ani) locuia în Târgu-Jiu şi lucra la Poliţia Rovinari din anul 2005. Era pe motocicletă când Dumitru Burlică (51 de ani) a intrat cu maşina în el în satul gorjean Poienari, comuna Bumbeşti-Piţic.

Citiţi şi: Târgu-Jiu: Primarul răstoarnă situaţia în cazul poliţistului mort în accident rutier: „Localnicii spun că acul era blocat la 165 de kilometri la oră“

Motociclistul vânat în mormânt timp de doi ani de BCR şi de recuperatori

Motociclistul ucis în coarnele vacii, nerăzbunat: văcarul care a scăpat animalul în drum a fost declarat nevinovat

Familia poliţistului a trăit o seară de coşmar. Soţia sa, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, era de gardă în momentul în care s-a produs evenimentul şi a reuşit să ajungă la locul accidentului. Deşi a încercat să-i salveze viaţa, bărbatul a murit în braţele sale. Cei doi au un băieţel de patru ani şi îl aşteptau pe cel de-al doilea. „Din păcate, nu s-a putut face nimic", a spus Liliana Puiu Crăciun, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Gorj.

Citește aici povestea unui alt polițist care murit în urma unui accident cu motocicleta

Avea viteză mare

Tot ca o ironie a sorţii, sora poliţistului este asistentă la Serviciul de Ambulanţă Gorj, iar marţi seara a fost la muncă. Sub ochii săi şi ai cumnatei sale, Sorin Bumbaru şi-a dat ultima suflare. „S-a intervenit, dar avea o traumă craniană foarte mare. Întâmplarea a făcut ca tocmai sora şi soţia lui să fie de serviciu. Când se anunţă un accident, nu mai întrebăm numele. Aflăm câte victime sunt şi plecăm la faţa locului. Din nefericire, aşa a fost să fie", a spus Ana Duma, şefa Serviciului de Ambulanţă Gorj.

Deşi oamenii legii au anunţat că şoferul autoturismului a schimbat brusc direcţia de mers, fără să se asigure, primarul din localitate spune că lucrurile s-au petrecut altfel. „Din ce ştiu, domnul cu maşina mergea de la Târgu-Jiu spre Râmnicu-Vâlcea şi a vrut să intre pe un pod, în stânga, la o casă. Din faţă venea o coloană de maşini, a aşteptat să treacă, a semnalizat, s-a asigurat şi a intrat în stânga, iar cel cu motocicleta era camuflat de maşinile din faţa lui şi a intrat în depăşire după ce şoferul semnalizase intenţia de a vira. Din discuţiile purtate în comună, motociclistul avea peste 150 de kilometri la oră. Localnicii mi-au spus că au ajuns când l-au ridicat pe motociclist şi acul era blocat la 165 de kilometri. E regretabil ce s-a întâmplat", a declarat Ion Pienaru, primarul comunei Bumbeşti-Piţic. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili dacă şoferul Dumitru Burlică se face vinovat de ucidere din culpă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite