Eveniment

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Petrecere de pomină în faţa Penitenciarului Rahova: Artificii şi manele la eliberarea unui membru al clanului Duduianu

14
12 Sep 2019 14:52:32
Autor: Valentin Bolocan
FOTO captură Youtube
FOTO captură Youtube

Zeci de persoane l-au aşteptat cu manele, artificii şi şampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, la ieşirea din Penitenciarul Rahova. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată.Caracterul e mai puternic şi poftă de viaţă”, a spus Emi Pian, la ieşirea din închisoare.

Ieşirea din închisoare a lui Edi Pian, unul dintre membrii clanului Duduianu, a fost transmisă în direct pe Youtube, din faţa Penitenciarului Rahova.
 
„Hai, Emi”, strigau cei care îl aşteptau, unii dintre ei având chiar staţie de amplificare a sunetului.
 
La un moment dat, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a ieşit pe porţile închisorii, în aplauzele celor prezenţi, s-a îmbrăţişat cu cei mai apropiaţi, apoi a pornit muzica şi s-au aprins artificiile, arată mediafax.ro. După ce au schimbat impresii, mulţimea de oameni în frunte cu Emi Pian a plecat pe jos, iar la un moment dat s-au aşezat la o masă, unde a continuat petrecerea.
 
„E acasă definitiv, nu vacanţă, nu pe 24 de ore, nu altceva... (...) A venit regele acasă, acum să vă văd cum staţi”, au spus cei prezenţi.
 
Emi Pian le-a transmis cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Mihai Popescu
12.09.2019, 15:19:42

Bravo lor !!! Doar traim in tara marilor borfasi. De la conducerea tarii pina la interlopi.

+7 (7 voturi)
GAN
12.09.2019, 15:24:04

hmm...cred ca ma fac motociclist

+5 (5 voturi)
cloudvick
12.09.2019, 15:56:21

nu mai recunosc tara din care am plecat

+6 (6 voturi)
Gabriel din Bugeac
12.09.2019, 16:27:00

"Războinicii" pe care îi vedeți pe aici.. iau poziția de drepți când îi văd pe ăștia pe stradă.. Aici toți sunt "războinici", smardoi, distrugători.. dar pe stradă și viața reală îs terorizați de ăștia.

-6 (8 voturi)
Actor Spectator
12.09.2019, 16:34:10

Eveniment de importanta nationala. Eminentul si binecunoscutul Emi Pian, puscarias pana mai adineauri, s-a produs pe el azi de dimineata si a comis pe gura declaratii de mare valoare. Pai daca "s-a intors mai puternic din inchisoare" (adica e si mai mafiot ca inainte), iata un motiv sa nu i se mai dea drumul in libertate niciodata, nu? Românio, Românio...

+9 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (14)