VIDEO Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Tudorel Toader au fugit de întrebările jurnalistului Euronews la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captura video
FOTO Captura video

Prim-ministrul Viorica Dăncilă şi ministrul justiţiei Tudorel Toader au făcut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa după ce s-au întâlnit cu membri ai Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Potrivit Digi24, cei doi oficiali români au fost abordaţi de un jurnalist de la Euronews: „Doamnă prim-ministru, ce aţi discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveţi vreo reacţie? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veţi continua cu referendumul? Putem obţine un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”.

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări.

În studio, unul dintre jurnaliştii Euronews a vorbit despre întrebările ignorate de premierul României: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”.

Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, că PSD nu va face campanie pentru influenţarea votului la referendumul privind modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite