FOTO VIDEO Primele imagini cu piromanul care a incendiat 8 maşini în Bucureşti. Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru prinderea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piromanul a fost surprins de camerele de supraveghere
Piromanul a fost surprins de camerele de supraveghere

Poliţiştii au dat publicităţii primele imagini cu piromanul care a incendiat sâmbăta trecută nu mai puţin de opt maşini în Bucureşti. Imaginile provin de la camerele de supraveghere din apropiere. Potrivit anchetatorilor care încearcă de o săptămână să-i dea de urmă, piromanul necunoscut ar fi încercat să incendieze inclusiv un bloc.

GALERIE FOTO CU PIROMANUL CĂUTAT DE POLIŢIE

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au vizionat mai multe imagini luate de camerele de supraveghere şi le-au selectat pe cele care au fost date publicităţii. Anchetatorii încearcă şi identificarea unor martori. 

Cei care pot da relaţii despre piroman sunt rugaţi să se apeleze serviciul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de Poliţie. Secţia 4 Poliţie care acest caz în lucru pune la dispoziţie un număr de telefon special. Astfel, cei care pot da relaţii despre piroman sunt rugaţi să sune la numărul 021.222.41.58.  Acesta poate fi foarte periculos mai ales că se pare că ar fi încercat să incendieze şi un bloc.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a intervenit în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii produse la autoturisme staţionate.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa.

Ca urmare a cercetării efectuate la faţa locului au fost identificate o serie de indicii care conduc catre ipoteza unui incendiu provocat la toate cele trei incendiile. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite