VIDEO Un român suspectat pentru o crimă comisă în Anglia acum şase ani, reţinut la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R au reţinut miercuri dimineaţă un bărbat de 27 de ani, suspectat că ar fi omorât o femeie în Marea Britanie în urmă cu şase ani.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o percheziţie, la domiciliul unui bărbat, suspect de comiterea infracţiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie. Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, cetăţean român, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, în localitatea britanică Bosham”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Autorităţile au pus în aplicare un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autorităţile din Marea Britanie, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

La acţiunea poliţiştilor din această dimineaţă au participat şi 4 poliţişti din Anglia, autorităţile române afirmând că la această anchetă au contribuit poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R., din cadrul  I.P.J. Cluj, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi I.P.J. Sălaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi în colaborare cu Ambasada Marii Britanii la Bucureşti - National Crime Agency.

   

Reţinere suspect omor

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite