articolul anterior articolul urmator

VIDEO Tânărul care a cântat imnul României în gara din Amsterdam şi care a refuzat să apară la Antena 3 va cânta pentru Iohannis la Cotroceni

48
19 Dec 2014 21:24:44
Autor: Oana Bâltoc
Valentin Astănculesei FOTO Facebook
Valentin Astănculesei FOTO Facebook

48 Comentarii

Senza Nome
19.12.2014, 21:37:51

Pai normal. Publicul tinta al Antenei 3 sunt pensionarii (saraci la minte), nu tinerii.

+4 (14 voturi)
costea petre
19.12.2014, 22:19:27

Am varsta de pensionare, dar sunt activ inca, negrevand niciodata in viata mea bugetul Romaniei sub nici o forma de pomana, sarac la minte as putea fi, nu sunt eu in masura sa ma autoapreciez, dar am votat intotdeauna impotriva celor in slujba carora s-au pus mercenarii jalnici de la Trustul Intact. Daca pensionarii sunt de condamnat pentru modul in care au votat, atunci ce sa zicem de tinerii care au votat cu candidatul PSD, nomina odiosa.

+11 (13 voturi)
papillon
19.12.2014, 22:34:06

Chiar asa ? Pe bune ? :)))) Deci activitatea junelui din gara de la Amsterdam n-a fost decat motivata politic nicidecum prilejuita de oacazia zilei Romaniei ! Ok, e dreptul sau la opinie, insa nu vă irită gândul ca cineva profită de Ziua Nationala a României ca sa-si exprime afectivitatea pentru un anume lider politic, iar acea manifestare de exhibitionism ce sa pretins a fi patriotic, n-a fost decat un jubileu exaltat provocat de victoria candidatulului sustinut de Blaga , Videanu, Vass si Petrache..:))) Deci, banuiala mea a fost intemeiata, din pacate, fiindca eu nu l-am.putut credita pe acest tinerel a fi animat de patriotism exacerbat..! Iar onorea ce i se face de la canta la Cotroceni :)) nu cred ca survine in urma demersului din gară ci mai degrab' de faptul ca asa cum este si identificat, a refuzat sa fie prezent intr-o emisiune la Antena 3, cel mai urmarit post tv din Romania la evenimentele importate. Deci, ce avem in consecinta ? Un alt presedinte de stat care declara razboi mutual segmentului media anti-sistem ! Si cica Badea voia inca sa se retraga ? :))) Viitorul suna bine...paine n-o sa avem, dar circ, da ! Grosse, cum zice Herr Klaus..! Speram macar sa fie circ bine facut..

-15 (19 voturi)
bogdan roman uriciuc
19.12.2014, 21:58:34

Și mie mi-ar place să fiu invitat de Iohanis la Cotroceni (deși asta nu se va întâmpla,pentru că nu am făcut nimic care să merite asta). O asemenea invitație onorează și cinstește omul care o primește pentru că vine de la cineva cu adevărat de valoare. Chiar dacă după asta ,domnul Valentin Astănculesei va reintra în anonimat noi îi mulțumim pentru gestul făcut la Amsterdam și suntem mândri de prețuirea acordată de președinte! Cu respect!

+10 (10 voturi)
calu
19.12.2014, 22:51:17

Primiti...Guta? Ma mir ca manelistii n-au facut un efort de al induiosa ,pe noul presedinte, cu manele pe ritmul imnului.

+4 (4 voturi)