Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Deputatul PNL Viorel Vasile Buda, noul vicepreşedinte al CNA

0
8 Jan 2013 16:35:17
Autor: Mediafax
Patru persoane au candidat la vicepreşedinţia CNA FOTO Arhivă Adevărul
Patru persoane au candidat la vicepreşedinţia CNA FOTO Arhivă Adevărul

Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în şedinţa de marţi a Consiliului, care nu a avut un regim public şi în care voturile membrilor au fost secrete.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) s-au reunit, marţi, în jurul orei 11.00, într-o şedinţă care nu a avut regim public şi a cărei ordine de zi nu a fost făcută publică până în momentul difuzării acestei ştiri, informează Mediafax.

Potrivit articolului 15 din Legea audiovizualului, şedinţele Consiliului sunt publice, cu excepţia cazului în care se propune preşedintele şi se alege vicepreşedintele. În ultimii ani, şedinţele publice ale CNA s-au desfăşurat, în general, marţea şi joia.

Astfel, în cursul şedinţei de marţi urma să fie ales şi vicepreşedintele CNA, fapt nerecunoscut însă, până în ultimul moment, de niciunul dintre membrii Consiliului care au participat la întrunirea CNA, respectiv Laura Georgescu (preşedinte ales al CNA şi susţinut de Guvern - PSD), Răsvan Popescu, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Florin Gabrea, Monica Gubernat, Cristina Trepcea, Mihai Mălaimare, Narcisa Iorga, Valentin-Alexandru Jucan şi Christian Mititelu.

Nici după finalizarea şedinţei CNA, care s-a întins pe parcursul a peste cinci ore, nu a fost făcut niciun anunţ oficial public privind rezultatul alegerilor pentru funcţia de vicepreşedinte.

Sursele citate de Mediafax au declarat că Viorel Vasile Buda (susţinut de PNL/foto dreapta) a fost ales vicepreşedinte al CNA. Pentru această funcţie au mai candidat Valentin - Alexandru Jucan, Lorand Turos şi Cristina Trepcea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările