Vizita la Ministerul de Interne i-ar putea trimite şi soţia după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imprudenţa vrânceanului dat în urmărire generală care a fost încătuşat în timp ce vizita, liniştit, Ministerul de Interne, ar putea s-o trimită după gratii şi pe soţia sa.

Urmărit general, vizitator la Ministerul de Interne

Urmăritul naţional prins în timp ce vizita sediul MAI de Ziua Porţilor Deschise emitea CEC-uri fără acoperire

Sâmbătă, Dănuţ Grosu Remo (44 de ani), dat în urmărire de anul trecut de IPJ Vrancea, a mers la Ziua Porţilor Deschise împreună cu fiul său, care insista că vrea să vadă şalupa folosită de poliţişti. După ce l-au arestat pe tată, oamenii legii şi-au amintit că şi soţia acestuia e dată în urmărire.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, soţia infractorului este căutată pentru înşelăciune. În evidenţele Poliţiei Române, pe numele Rodicăi Grosu (42 de ani) din Focşani este emis un mandat pentru trei ani şi două luni de închisoare.

„Tupeu peste măsură sau prostie"

Dănuţ Grosu Remo a fost monitorizat în timpul vizitei la Ministerul de Interne şi ridicat din grupul din care făcea parte. Poliţiştii l-au recunoscut chiar la filtrul de la intrare, dar l-au lăsat să viziteze clădirea, iar la ieşire l-au scos din mulţime şi l-au încătuşat.

„A fost tupeu peste măsură sau prostie. La astfel de instituţii importante se fac verificări pe baza Codului Numeric Personal şi s-a constatat că era dat în urmărire. Ghinionul lui!", a declarat pentru „Adevărul" comisarul Daniel Popescu, ofiţer specializat în urmăriţi de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vrancea.

Dănuţ Grosu Remo le-a declarat poliţiştilor că a venit la minister la rugămintea fiului său, care dorea să vadă o şalupă, a precizat comisarul şef Christian Ciocan.

În luna octombrie a anului trecut, poliţiştii vrânceni au primit de la instanţă mandatul de executare a pedepsei de trei ani de închisoare pentru înşelăciune pe numele lui Dănuţ Grosu Remo.

Ofiţerii ştiau despre bărbat că se ocupa de comerţ şi că a avut un angro în Focşani. Poliţiştii spun că bărbatul a emis, în 2006, mai multe file cec fără acoperire, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, către o firmă din Ilfov. 

Buluc în biroul lui Ceauşescu

Cei care au mers, sâmbătă, la sediul Ministerului de Interne au putut vizita fostul birou al lui Nicolae Ceauşescu (din fostul CC al PCR), faimosul balcon unde îşi ţinea discursurile, precum şi uniforme şi documente.

În exteriorul clădirii MAI, expoziţiile de tehnică, autovehicule şi mijloace specifice de interventie, printre care o şalupă şi un elicopter, au atras un public numeros.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite