Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone, anunţă că va candida la Primăria Sectorului 5: „Voi face imposibilul posibil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a anunţat că va candida la primăria Sectorului 5 şi s-a angajat să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său, după ce acesta a fost încarcerat. Vlad a mers duminică, alături de sora lui şi de alte sute de persoane, în faţa Penitenciarului Rahova, pentru a transmite un mesaj de susţinere pentru fostul primar al Sectorului 5.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit astăzi în faţa penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susţinerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubeşte. Noi îl iubim în continuare şi vom fi lângă el non-stop.

Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învăţat de la el o lecţie pe care a spus-o şi cetăţenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face şi eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil şi voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe”, a declarat Vlad Popescu pentru România TV.

Vlad şi Ana Popescu, copiii lui Cristian Popescu Piedone, au fost prezenţi duminică, 15 mai, începând cu ora 16.00, alături de alte sute de persoane, la mitingul de susţinere al tatălui lor, care a avut loc în faţa Penitenciarului Rahova. Toţi cei care au participat la miting şi-au arătat susţinerea pentru fostul primar al Sectorului 5. 

Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa finală în dosarul „Colectiv”, pe 12 mai, după ce judecătorii au amânat decizia de mai multe ori, invocând complexitatea dosarului. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani, în timp ce patronii clubului au primit între 6 şi 11 ani de închisoare.

Vezi şiCine preia conducerea Primăriei Sectorului 5 după condamnarea definitivă a lui Piedone

Piedone, mesaj la două zile de când a fost închis: „Dansaţi cu cuţitele la brâu şi vă visaţi deja stăpâni pe primărie”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite