Voi ce aţi alege? Pe Vadim Tudor sau şefii actualelor partide parlamentare?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015.
Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015.

Este Vadim Tudor pericolul ultimilor 30 de ani din România de nu le dă pace nici din mormânt  liderilor partidelor politice? "Marele" intelectual Theodor Paleologu m-a cenzurat abject pe pagina de Facebook pentru că am pus o întrebare simplă: e mai imoral Vadim Tudor sau Elena Udrea?

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu uită originea multora dintre colegii lui de astăzi şi declară: Am avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României, şi nu cred că sunt singurul care a avut această senzaţie.

Nu este singur, chiar deloc: fostul(şi poate viitorul) lui coleg, Victor Ponta, preşedintele Pro România, întăreşte şi spune că declaraţiile îi amintesc de Corneliu Vadim Tudor

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la DIGI24 că flamura naţionalismului pe care a ţinut-o ridicată Vadim Tudor tinde să fie preluată de preşedintele României.

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că atacul lansat astăzi de preşedintele Klaus Iohannis face parte din zona declaraţiilor lui Corneliu Vadim Tudor. De altfel, USR este partidul care s-a exprimat clar pentru căsătoriile persoanelor de acelaşi sex.

UDMR nu este partid politic dar, pentru rigoare, redăm toate forţele politice aici. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, susţine că „Klaus Iohannis, isterizat si nervos, a avut o declaraţie nedemnă pentru un preşedinte, cu un mesaj tipic PRM-ist". Alţi extremişti maghiari stau la cotitură: Alianţa Maghiară din Transilvania (AMT), formată printr-un acord încheiat între Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) şi Partidul Civic Maghiar (PCM), a reacţionat la declaraţiile preşedintelui, printr-un comunicat transmis agenţiei ungare de presă MTI. Potrivit alianţei, declaraţia lui Klaus Iohannis a fost rostită într-un stil prin care l-a depăşit şi pe Vadim Tudor.

Cam acestea sunt grupurile politice din Senat... de la Orban (Ludovic, nu Viktor), cred că nu aveaţi senzaţia că n-ar fi declarat aşa ceva dacă nu era de cealaltă parte a baricadei. Mulţi dintre "formatorii de opinie" au preluat identic tema. Lelia Munteanu scrie: În primele secunde am crezut că a înviat Corneliu Vadim Tudor, iertat de talent. Pe urmă mi-am dat seama că CVT ar fi spus Transilvania, nu Ardealul.  Mugur Ciuvică: L-am văzut azi la tv pe Vadim Tudor blond şi tuns scurt. Iohannis şi-a câştigat mandatele cu ajutorul maghiarilor.

PMP-UL ŞI TOADER (DUPĂ CAZ ŞI LOCAŢIE - THEODOR) PALEOLOGU

Am lăsat un comentariu în această dimineaţă la tentativa lui Theodor Paleologu de a-l apăra pe Iohannis faţă de "sistemul ticăloşit" şi "moguli" (în ghilimele marotele epocii Băsescu). PMP este un al doilea partid prezidenţial, în trena PNL-ului. Toader dixit:

A face politică nu înseamnă neapărat să spui orice tîmpenie despre concurenţi. A-l compara, de pildă, pe Klaus Iohannis cu Corneliu Vadim Tudor face parte din categoria aberaţiilor inacceptabile şi descalificante.  

Ei bine, mi-am permis să las proprietarului Casei Paleologu. Trista epigonie le-a şters. Am revenit şi a treia oară, cu comentariul care nu era ofensiv absolut deloc şi specificaţia că voi povesti despre cenzura "liberalului" aici, pe Adevarul.ro. Ce spuneam, în esenţă şi FĂRĂ JIGNIRI?

Cu ce e mai imorală asocierea cu Vadim Tudor faţă de asocierea cu Elena Udrea?

image

Poate asta l-a deranjat pe Paleologu, amintirea porumbiţei lui? De ce nu accepta critica un intelectual de talia pe care o pretinde?

Oare toată România suferă de amnezie şi nu judecă? Oare nu conştientizăm că baronii Flutur şi Oprişan sunt la fel de nocivi pentru o Românie normală? Din ce am văzut şi cunosc, Vadim Tudor nu şi-a lăsat bogăţii în urmă şi nici beizadele nu a crescut la uşă. Nu am vorbit niciodată cu ea dar fata Tribunului auzeam că are probleme financiare. Ori, cei care au furat România în ultimii 30 de ani, prin reprezentanţii lor politici de azi (preşedinţii de partide politice în primul rând, preşedintele, primul-ministru, miniştrii, parlamentarii, trebuie să ne părăsească scena politică, la finalul acestei pandemii!
Îndrăzneşte vreunul din aceşti lideri să facă un vot public, să vadă între el şi Vadim Tudor atât de hulit pe cine ar alege poporul?

CARE ESTE ADEVĂRUL?
Nimeni din România nu avea să afle măcar. Klaus Iohannis nu mai avea şansă să fie numit VADIM TUDOR TRAVESTIT (n.a.: deşi parcă lui Rareş Bogdan i s-ar potrivi mai bine rolul şi fizicul).

De fapt, nimeni din spaţiul public nu ştia despre adoptarea ÎNCĂ DIN 23 APRILIE a legii Autonomiei Ţinutului Secuiesc(un aşa zis ţinut care nu trebuie acceptat ca formulare în spaţiul public! Dacă nu raporta jurnalistul Dan Tanasă acest fapt, nu se ştia nici azi. Nu ştia nici măcar preşedintele KLAU.DIM, care are la dispoziţie serviciile secrete(vă daţi seama nivelul care e şi acolo...). Am făcut un live pe Facebook aseară, care a ajuns până acum la 170 000 de vizualizări, în care am explicat ce era de explicat:

CE NU NI SE ARATĂ?

Trebuie să documentăm serios ce alte legi au mai trecut de Parlament şi Guvern în aceste zile de pandemie, pentru că Ciolacu, preşedintele celui mai mare partid parlamentar, a anunţat că îşi obligă parlamentarii să voteze in-corpore vaccinarea obligatorie.

(articolul complet şi mai dur este disponibil pe georgesimion.ro)


 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite