Vremea rea dă peste cap traficul în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploile au îngreunat traficul în Capitală
Ploile au îngreunat traficul în Capitală

Codul galben de vânt şi ploi produce haos în Capitală. Traficul pe zeci de artere importante se desfăşoară cu mare dificultate, punând la grea încercare nervii şoferilor şi ai călătorilor. Din cauza vremii nefavorabile, mai multe semafoare nu mai funcţionează.

Traficul rutier la Bucureşti, în special în centru, se desfăşura cu extremă dificultate, joi dimineaţa, în jurul orei 9.00. Pentru a decongestiona intersecţiile blocate, Poliţia Rutieră a scos în stradă 125 de agenţi de circulaţie.

Totodată, Poliţia a informat Primăria Capitalei despre semafoarele nefuncţionale. Acestea blochează, practic, traficul în Piaţa Gorjului, Drumul Taberei – strada 1 Mai, Calea Vitan – Bulevardul Energeticienilor, Piaţa Victoriei, Şoseaua Progresului – strada Dr. C. Istrate, Drumul Taberei – strada Sibiu ( Favorit), Bulevardul N. Grigorescu – Bulevardul Camil Ressu, Bulevardul Iuliu Maniu – Str. Vasile Milea, Şoseaua Berceni – Şoseaua Turnu Măgurele, Strada Niţu Vasile – Bulevardul Constantin Brâncoveanu şi Piaţa Naţiunile Unite ( Pod Operetă).

În condiţiile unui trafic aglomerat Poliţia Rutieră face şoferilor mai multe recomandări:
-să nu depaşească coloana de autovehicule oprite la semafor;
-să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfaşurarea normală a traficului rutier;
-să păstreze liber centrul intersecţiei;
-să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public;
-să nu treacă la culoarea roşie a semaforului electric;
-să nu claxoneze inutil;
-asiguraţi-vă o bună vizibilitate prin curăţarea parbrizului şi folosirea sistemului de dezaburire.

De asemenea, pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric sau la semnalul poliţistului şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite