Vremea de Revelion - cod galben pentru şase judeţe din cauza vântului puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru judeţele Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Constanţa şi Tulcea, unde până miercuri după-amiază vor fi intensificări ale vântului cu rafale de peste 55-65 de kilometri pe oră.

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până la ora 14.00, în judeţele Buzău, Ialomiţa, Călăraşi şi sudul judeţului Brăila se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 50-55 kilometri pe oră, scrie Mediafax. 

Sub avertizare cod galben sunt, până la ora 14.35, şi judeţele Constanţa şi Tulcea, unde vor fi intensificări de vânt cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi 55-65 de kilometri pe oră.

Lista drumurilor naţionale închise. Circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost redeschisă

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

2014 ne lasă sub nămeţi, 2015 vine cu ger năprasnic

Românii care au plecat la drum pentru a petrece Revelionul în staţiunile din ţară au avut probleme cu viscolul şi cu zăpada care s-a aşternut pe drumuri, iar la întoarcere vor avea probleme cu poleiul şi gheaţa formată de gerul ce cuprinde în aceste zile toată ţara.

METEO Prognoza pe două săptămâni. Cum va fi vremea de Revelion şi la începutul anului următor

În zilele de 30 şi 31 decembrie, dar şi în prima zi a anului 2015 vremea va fi foarte rece, chiar geroasă în cea mai mare parte a regiunilor, fiind anunţate valori termice chiar şi de -20 de grade. De asemenea, specialiştii au anunţat că după data de 2 ianuarie se va încălzi, însă sunt aşteptate aproape zilnic precipitaţii.

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni: valorile termice vor fi apropiate de cele normale, iar cantităţile de precipitaţii vor fi în creştere

În următoarele trei luni regimul termic va fi apropiate de normele climatologice, urmând ca în luna martie să se înregistreze în unele zone 6 grade Celsius. Specialiştii au anunţat că precipitaţiile vor fi în creştere, în lunile ianuarie şi martie, în majoritatea regiunilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite