UPDATE Zeci de persoane participă la priveghiul interlopului Emi Pian fără să respecte normele sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emi Pian, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, a fost înjunghiat în urmă cu o zi în Bucureşti
Emi Pian, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, a fost înjunghiat în urmă cu o zi în Bucureşti

Zeci de persoane participă, miercuri, la priveghiul interlopului Emi Pian, însă niciuna dintre acestea nu poartă mască de protecţie şi nu respectă regulile de distanţare fizică. Poliţia a aplicat amenzi de 14.000 de lei.

UPDATE Poliţia a dat amenzi de 14.000 de lei în total participanţilor la priveghi.

Din videoclipul postat pe Facebook de una dintre persoanele care participă la priveghi se vede cum la eveniment participă zeci de persoane fără să respecte normele sanitare.

Evenimentul are loc în cartierul Rahova din Capitală, în curtea familiei liderului Clanului Duduianu.

Poliţia şi-a făcut şi ea prezenţa, iar în primă fază participanţii la priveghi au fost avertizaţi să respecte normele de distanţare fizică. Aceştia nu s-au conformat, iar poliţiştii au aplicat 30 de amenzi în valoare de 14.000 de lei.

Emi Pian, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, a fost înjunghiat în urmă cu o zi în Bucureşti. Poliţia încă îl caută pe principalul suspect, membru într-un clan rival.

Florin Mototolea, alias Emi Pian, conducea clanul Duduianu, unul dintre cele mai cunoscute şi influente clanuri din România. Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost aşteptat cu lăutari şi artificii la ieşirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie şi şantaj.

Conflictul ar fi izbucnit de la un joc de barbut, Pian fiind înjunghiat de mai multe ori, în plină stradă. A fost transportat la spital unde a murit.

VIDEO

Citeşte şi

Cine era Emi Pian, liderul clanului Duduienilor ucis luni noapte în Bucureşti

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite