Zeci de percheziţii în Bucureşti şi în două judeţe, la traficanţi de droguri aduse din Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile au avut loc în Bucureşti şi în judeţele Gorj şi Hunedoara
Percheziţiile au avut loc în Bucureşti şi în judeţele Gorj şi Hunedoara

Procurorii DIICOT au făcut miercuri peste 40 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Gorj şi Hunedoara, pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri.

Membrii reţelei sunt suspectaţi că au adus din Grecia diverse cantităţi de stupefiante, pe care le-au vândut apoi în capitală şi la Târgu Jiu, potrivit News.ro.

Conform DIICOT, în luna septembrie a fost constituit un grup infracţional organizat format din mai mulţi membri şi suspectat de trafic de droguri. Anchetatorii au stabilit că unul dintre membrii grupării a achiziţionat, prin persoane interpuse din Grecia, diferite cantităţi de droguri, care erau transportate, prin intermediul firmelor de transport, de  anumite persoane, în municipiul Bucureşti. Ulterior, drogurile erau preluate de membrii reţelei şi distribuite în Bucureşti şi Târgu Jiu de către alte persoane care au aderat la grupare. 

De asemenea, procurorii mai stabilit că o parte din membrii grupului infracţional achiziţionau diferite cantităţi de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive  din municipiul Petroşani, care ulterior erau distribuite către diverşi consumatori în judeţele Hunedoara şi Gorj.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj  au fost duse 57 de persoane.

Tot miercuri, procurorii DIICOT din Ploieşti, Piteşti, Călăraşi şi Ialomiţa au făcut 28 de percheziţii în Capitală şi în Prahova, tot pentru destructurarea unui grup infracţional suspectat de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc. 

Conform anchetatorilor, membrii grupării au vândut cannabis provenit din Bucureşti şi din surse externe. În urma percheziţiilor, de la locuinţele lor au fost ridicate diverse cantităţi de droguri, un pistol deţinut ilegal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite