Ziua în care Simona îşi prezintă trofeul de la Wimbledon. Cum puteţi avea acces pe stadion la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va prezenta publicului trofeul cucerit la Wimbledon pe Arena Naţională din Bucureşti, astăzi, de la ora 19:00. Accesul la eveniment va fi gratuit şi publicul va putea intra pe stadion începând cu ora 17.00. Cu nişte condiţii însă.

Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează miercuri, 17 iulie, la ora 19.00, pe Arena Naţională, ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către campioana Simona Halep.

Accesul pietonal se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia şi Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. În incinta Arenei, nu va fi permis accesul maşinilor, informează un comunicat dat de Primăria Capitalei.

Pentru ca participanţii să ajungă la eveniment într-un timp util, Societatea de Transport Bucureşti a anunţat că va suplimenta mijloacele de transport din zonă.

Organizatorii fac apel la participanţi să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool, potrivit comunicatului.

Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2. Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând nume mari precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina şi Serena Williams. Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Primăria Capitalei a organizat o cermonie pentru Simona Halep şi după ce aceasta a câştigat turneul de la Roland Garros, în iunie 2018. Atunci, Firea a urcat pe scenă şi a fost huiduită de spectatorii prezenţi pe Arena Naţională atunci când i-a dat sportivei o plachetă şi un mare buchet de flori.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite