FOTO Cum ar fi un Crăciun al ateilor cu un brad aranjat pe măsura sărbătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Crăciun se spune că oamenii sărbătoresc naşterea Lui Iisus Hristos şi bradul de Crăciun este unul dintre cele mai puternice simboluri ale acestei perioade. Un cuplu nu vrea să sărbătorească naşterea Lui Hristos, ci mai degrabă puterea Universului. Creaţia lor a ajuns viral pe Internet.

Dacă ar exista „Crăciunul ateilor“, atunci acesta ar fi populat cu tot felul de simboluri din ştiinţă, cu oameni care n-au crezut în mitul Lui Iisus Hristos şi nu cred în Dumnezeu, şi cu elemente care ţin de contestarea unui creator unic. Dacă oamenii care ar sărbători Crăciunul ateilor ar avea un brad în casă, poate că acesta ar arăta ca în pozele de mai jos încărcate de un utilizator al site-ului Imgur.com. El semnează drept Fantasick şi pentru creaţia imortalizată în poze a fost ajutat de prietena lui.

Bradul de Crăciun al lui Fantasick are în vârf celebrul Monstru de spaghete zburător, adică zeul religiei parodie pastafarianism. Religia a apărut în 2005, mulţumită, lui Bobby Henderson, iar sursa a fost protestul său satiric împotriva deciziei a Kansas State Board of Education de a introduce designul inteligent ca alternativă la teoria evoluţiei în şcoli. Iar Monstrul a creat Universul după ce a bătut foarte multă bere, de aici şi imperfecţiunile sale.

image

În brad, cei doi au aşezat planete din sistemul nostru solar, dar şi o exoplanetă pe care o apreciază prietena lui Fantasick. Ea este creatoarea globurilor pentru brad, de la Soare la Mercur, Pământ sau chiar Pluto care mai nou nu este planetă. Nu lipsesc elemente ale explorării spaţiului, cum ar fi o navetă spaţială sau un astronaut, iar creierul are un loc al său, pe ramurile bradului, alături de diverşi hormoni care provoacă plăcere, cum ar fi serotonina.

Colecţia foto completă poate fi văzută pe Imgur, mai jos sunt câteva dintre imaginile încărcate.

Calea Lactee

image

Saturn

image

Astronaut

image

Serotonină

image

ADN

image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite