Gafă amuzantă pe contul de Twitter Euronews: premierul României este „Victor Monta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, ieşind de la DNA FOTO Eduard Enea
Victor Ponta, ieşind de la DNA FOTO Eduard Enea

Contul de Twitter al postului de televiziune Euronews a publicat un breaking news privind anchetarea premierului Victor Ponta. În tweet, numele premierului a fost scris greşit, Victor Monta, ceea ce a dus la amuzamentul mai multor oameni pe internet.

Euronews a publicat pe Twitter o ştire imediat ce Victor Ponta a devenit inculpat în dosarul în care este implicat şi Dan Şova. Euronews a scris numele premierului greşit, Victor #Monta. La puţin timp după publicarea tweet-ului, postul de televiziune a revenit şi a redactat o erată.

Tweet-ul a fost foarte amuzant pentru că a folosit numele de familie greşit, aşa cum a fost făcut popular în timpul protestelor faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, dar şi în timpul campaniei electorale. Atunci, adversarii lui Ponta din stradă strigau „Puie Monta“, o formulă inversată a unei expresii „tradiţionale româneşti“.

Euronews Monta

Victor Ponta a fost, luni, la DNA, unde a fost informat că i s-a schimbat încadrarea juridică iar de astăzi este inculpat în dosarul în care este acuzat de corupţie. Mai mult, o parte din bunurile acestuia vor fi puse sub sechestru. La ieşirea din sediul instituţiei, acesta a precizat că procurorul a dispus o expertiză financiar-contabilă, urmând ca la finalul acesteia să fie audiat.

„Pentru presupusele activităţi efectuate în conlucrare, avocatul Ponta Victor-Viorel a emis în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008 un număr de 17 facturi fiscale în valoare de 181.439,98 lei. Facturile fiscale au fost transmise spre decontare societăţii de avocaţi SCA „Şova şi Asociaţii” care a efectuat plata contravalorii lor după care le-a înregistrat în contabilitate. Sumele aferente celor 17 facturi reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operaţiuni reale, având în vedere că, în realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici un fel de activitate profesională în temeiul convenţiei de conlucrare”, mai spune DNA.

Citiţi mai multe în articolul de pe adevarul.ro. 

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite