Părinţii unei fete au aflat de moartea acesteia de pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Părinţii unei studente au aflat de moartea fiicei lor pe reţeaua de socializare Facebook, după ce acesta a fost găsită moartă în campusul Universităţii, relatează „CBS Atlanta“.

Jasmine Benjamin, în vârstă de 17 ani, era studentă în primul an la Universitatea Valdosta State din Lawrenceville. Ea a fost găsită fără suflare într-una dintre camerele de lectură ale facultăţii.

Tragica veste nu a fost dată părinţilor de oficialii facultăţii, aşa cum era de aşteptat, ci de un amic al fetei. El a postat pe Facebook un comentariu în legătură cu tragedia care se petrecuse în căminul facultăţii. „Este dureros să descoperi că cineva poate fi atât de insensibil, încât să nu anunţe familia“, a comentat pe reţeaua de socializare James Jackson, tatăl vitreg al fetei.

Oficialii facultăţii susţin că au anunţat departamentul de poliţie din Gwinnett Country, localitatea în care se află instituţia, iar acesta ar fi trebuit să înştiinţeze familia în legătură cu decesul. Ulterior, tatăl vitreg al studentei a aflat că aceasta decedase cu 12 ore înainte de a fi găsită de autorităţi, iar în tot acest timp, studenţii şi profesorii care au trecut pirn încăperea respectivă au crezut că doarme. „Acesta este lucrul cel mai tulburător. Ce fel de şcoală este acesta, în care nimeni nu verifică pe cineva care stă de ore în şir pe o canapea?“, s-a întrebat Jackson.

Iniţial, autorităţile au anunţat părinţii că tânăra a murit din cauze naturale, dar apoi au luat în calcul o posibilă crimă. „Să afli că a fost o crimă şi că cineva ţi-a ucis copilul a schimbat tot, este ca şi cum ai afla vestea din nou“, a declarat Jackson.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite