LIVE VIDEO The King’s Consort va cânta în această seară la Ateneul Român, în direct pe adevarul.ro, de la ora 22.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, în cadrul seriei Concertelor de la miezul nopţii, orchestra şi corul The King’s Consort se vor afla pe scena de la Ateneul Român. Întregul concert poate fi urmărit live pe adevarul.ro.

Robert King este aclamat drept unul dintre cei mai buni dirijori britanici ai generaţiei sale bucurându-se timp de 34 de ani de o carieră dinamică pe tot globul, cu un repertoriu neobişnuit de variat, care se întinde pe cinci secole.

Repertoriul lui Robert King, pe lângă laudele deosebite primate pentru interpretarea deosebită a muzicii baroce, include de asemenea o paletă largă de lucrări clasice şi romantic timpurii, atât simfonice, cât şi corale, cu un focus special pe muzica lui Mozart, Haydn şi Mendelssohn, dar şi o specializare permanentă în compozitorii englezi de la începutul secolului 20, în particular în lucrările compuse de Vaughan Williams, Stanford şi Parry.

Alături de el, pe scenă vor fi în calitate de solişti soprana Carolyn Sampson şi tenorul James Gilchrist.

Pe întreaga perioadă a Festivalului (30 august - 20 septembrie), concertele şi evenimentele vor fi transmise în direct pe adevarul.ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Române (TVR1, TVR2, TVR+ şi TVR HD).

Festivalul George Enescu. Programul zilei de azi

22.30

Concertele de la miezul nopţii

Ateneul Român

The King’s Consort

Program: Mendelssohn–Bartholdy – Oratoriul „PAULUS“

Dirijor: ROBERT KING

Solişti:

CAROLYN SAMPSON – soprană

HILARY SUMMERS – alto

JAMES GILCHRIST – tenor

DAVID WILSON–JOHNSON – bas-bariton

Showbiz



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite