S-a lansat aplicaţia specială pentru Android a Festivalului „George Enescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meniul aplicaţiei speciale pentru Android a Festivalului „George Enescu“
Meniul aplicaţiei speciale pentru Android a Festivalului „George Enescu“

Organizatorii Festivalului Internaţional „George Enescu“ au anunţat că a fost lansată aplicaţia „George Enescu Festival“, care este gratuită pentru telefoanele Smart şi este disponibilă din această după-amiază pentru platformele Android.

Aplicaţia a fost creată cu scopul de a-i ajuta pe iubitorii festivalului să aibă acces cât mai rapid şi mai uşor la cele peste 150 de concerte ale festivalului şi zecile de proiecte din cadrul „Bucureştiului Creativ“. Astfel, publicul poate fi conectat la toate informaţiile despre festival, dar şi la evenimentele din cadrul acestuia, chiar dacă apar modificări de ultimă oră.  Aplicaţia este concepută în aşa fel încât se sincronizează imediat cu site-ul atunci când telefonul mobil este conectat la Internet şi îşi actualizează conţinutul.

Aplicaţia conţine mai multe secţiuni, cele mai importante fiind:

News: Ştirile în limba română sunt preluate atât din site, cât şi de pe pagina de Facebook a evenimentului

Programme: Oferă accesul la programul actualizat al concertelor din cadrul festivalului, aplicaţia detectează automat ziua curentă şi arată utilizatorului programul aferent.

Venues: Prezintă lista tuturor locaţiilor şi sălilor de concert cu informaţii despre acestea, precum şi localizarea lor pe hartă şi indicarea locului în care se află utilizatorul.

Series: Descrierea seriilor de concerte.

Creative Bucharest: Dezvăluie utilizatorului harta evenimentelor din cadrul Bucreştiului Creativ precum şi informaţii despre fiecare proiect.

Audio streaming: Utilizatorul poate asculta live peste 90% dintre concertele Festivalului Enescu direct de pe telefonul mobil prin amabilitatea Radio România Muzical.

Aplicaţia poate fi accesată la http://festivalenescu.ro/app

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite