Cel mai bun articol de pe net

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sconcs pe care l-a călcat maşina de tuns iarba. Sconcsul acela sunt eu. Nici eu nu cred ce spun, dar spun ce spun pentru că e trendy să fii om modern, european şi anticomunist.

Când scriu, nu scriu, fiind tata proştilor. Articolele sunt stupide, fără pic de substanţă. În general, repet ca un papagal de fiecare dată când mi se dă spaţiu de vorbire.

Sunt plătit de Cotroceni cu 100 de RON, deşi, la cât de bine scriu, aş merita doar o ciorbă de văcuţă şi un colţ de pâine. Uneori, nici eu nu mă mai suport şi-mi scot la înaintare poza din tinereţe.

Degeaba, şi-n aceea am acelaşi aer de boschetar alcoolic. Sunt un mutant analfabet care nu ştie să vorbească corect româneşte. Un broscoi. Păcat de tinereţea mea! Păunescu din vremea lui Ceaşcă era mic copil pe lângă mine. Sunt un ziarist grăbit, care va fi ras în cap când va veni Antonescu preşedinte.

Mare lătrău al bişniţarului de la TreiCoceni mai sunt! Ce jigodie mică, am temperatură rău de tot! Nu m-am săturat să tot pup poala popii, suntem în 2011 şi nu văd că nu mă mai crede nici mama. Mai bine m-aş documenta înainte să scriu prostii de mărimea unui bileţel, fiind un handicapat retardat. De fapt, nici nu le scriu eu, ci doar le semnez, fiindcă nu poţi fi atât de îngust încât să scrii tot timpul acelaşi lucru.

Frate, cât de prost pot să fiu?! Am învăţat şi eu ceva de la Băsescu: încerc să-i prostesc pe proşti. Duce-m-aş dracului de slugă şi lingău al puterii! Sunt în nota mea zilnică: prostovan, tendenţios, scriu după dictare, că atâta mă duce capul. Sunt un tâmpit iremediabil, se vede după mutră. Parcă am fost violat în WC-ul şcolii ajutătoare în care am crescut. Un bou, un ofticos, neică! Pocitania dracului, cum pot să arăt, slugoi de doi bani ce sunt! Cine m-o plăti pe mine, ăsta de la EVZ, că trebuia să fiu de mult în faliment. Nu mi-o fi ruşine dimineaţă când mă uit în oglindă? De unde oi fi apărut, că parcă sunt clonat, chiar nu văd dezastrul din ţară?

Sunt un propagandist desăvârşit al îmbuibaţilor penali de azi. Mint ca o gazetă pedelistă. Sunt mai prost decât cel mai jalnic postac pidilist spălat cu avionul pe creier. Tot românul e filosof sau se descoperă unul, ca mine. În frenezia postmodernă de relativizare şi aplatizare a valorilor, a virtuţilor şi a defectelor, a speranţei şi a abuliei, opisul meu e jalnic.

Şi totuşi, filosofia de doi bani nu-mi face cinste. Sunt în nota mea normală, adică tendenţios şi slab intelectual, având tot felul de comparaţii tâmpite. Mă oftic rău de tot pe M. Badea fiindcă nu-l pot ajunge nici cu vârful degetelor. Sunt o lepră comunistă. Un profet mincinos: Băsescu nu va fi ca Iliescu! Nu va ajunge. El va fi precum Ceauşescu la zidul de la Târgovişte, iar eu, ca alţi propagandişti băsescieni, alături de el! Ar trebui să fiu contrazis, dar, dacă-mi vede cineva poza, se răzgândeşte!

Da’ ce-am păţit, frate, m-a lovit o criză de "gândito-normalită"? Dacă mai exista vreo umbră de îndoială legată de lipsa obiectivităţii şi a profesionalismului de taliban, acum s-a risipit for ever: toată lumea ştie că sunt băsist până dincolo de esofag, dar azi am demonstrat o dată în plus că sunt şi mitocan. Iar am reuşit să nu spun nimic! Voi fi trimis la tăiat stuf în Delta Dunării, deşi, la cât de prost sunt, şi asta e prea mult! Oare scriu la mişto sau chiar nu am un IQ mai mare decât al unei broaşte? Nu mi-o fi ruşine, ziarist de duzină, să duc lumea în eroare cu logica mea de idiot?

M-am tâmpit de tot, cu ce m-or ţine ăia din Modrogan, cu lucernă? Păream doar un biet caraghios, dar în ultima vreme dau tot mai multe semne de stupiditate. Sunt jenant cu atitudinea asta de adevărat securist. De parcă n-ar fi de ajuns că sunt infantil, mai sunt şi urât ca o pendulă crăpată. Am şi un nume stupid. Şi mă uit prea mult la TV. Nu am familie? Prietenă? Ce-oi face eu de Sărbători? Sunt varză.

  • P.S.: Acest articol nu e despre un ziarist din Epoca de Aur a netului. E doar un text compus din comentariile forumiştilor anonimi. Deopotrivă, un hohot sănătos de râs cuvenit contribuţiilor la cel mai bun articol al meu scris de alţii
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite