666 Soarele Negru: Adevărul despre invaziile barbare şi Gabriel Oprea!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

E clar că e mâna Frăţiei Creatorilor Paranormali! Numai puterea flăcării violete mânuită abil de Fostul Băsescu care spune că NATO ar trebui să intervină împotriva refugiaţilor, adică pesemne să-i execute cu dronele , sau că un dictator criminal precum Bashar al Assad trebuie sprijinit, nu ar fi putut provoca delirul creştinesc al televiziunilor şi al unei părţi semnificative din populaţie împotriva aşa-zisului val islamic invadator.

Asta într-o ţară în care în ultimele luni niciun om nu a solicitat azil politic, dar a devenit o baie de ură. Şi nici nu se va întâmpla ca vreun refugiat să se stabilească în România dacă guvernul va fi condus, aşa cum prevesteşte neliniştitor Hotnews, de generalul ultrastelar Gabriel Oprea care o arde naţional-securist , o copie infidelă a lui "am fost un dobitoc" Tudor Postelnicu. Ar fi ridiol.

Prima parte a conspiraţiei universale

Parcă s-au aliniat planetele şi vorba unui prieten de pe Facebook de la Sever Voinescu până la Gicu de la Sculărie ar fi învăţat toţi pe de rost romanul Supunere al lui Michel Houellbecq care povesteşte cum într-un viitor distopic Franţa, sub conducerea Frăţiei Musulmane, se va islamiza. E adevărat că romanul e şi altceva decât un joc exhibiţionisto-religios al autorului, adică mai e şi o ironie la adresa bărbatului modern impotent emoţional căruia îi e mai îndemână să adopte Sharia şi să-şi ia cinci neveste, renunţând la toate valorile occidentale (toleranţă, laicitate) pentru sex uşor, decât să se implice într-o relaţie. Leitmotivul tuturor cărţilor lui.

Mihai Neamţu pare să-l fi înţeles mai bine cu a sa criză a bărbatului occidental decât intelectualii publici Sever Voinescu şi Theodor Baconschi. E bine totuşi că ştim în ce ţară trăim, dacă cumva am uitat cumva, una în care un intelectual ce părea raţional, spune că în câţiva ani nu vom mai purta cruciuliţă ca să nu-i ofensăm pe refugiaţi! E de neînţeles că Sever Voinescu reduce dictaturi, intervenţii militare directe şi indirecte, prin livrare de armament către părţile beligerante, teritoriul ocupat de ISIS care decapitează copii de 10 ani pentru că ascultă muzică, interese geostrategice şi drepturile omului la anecdotă.

Voinescu vorbeşte despre invazii barbare, în timp ce colegul Baconschi încurajează ura religioasă şi face comparaţii absurde între islam, psihanaliză şi leninism şi exerciţii de logică defectuoasă cu adevăruri aproximative.

Şi asta pentru că mulţi ca Sever Voinescu, Teodor Baconschi sau Traian Basescu nu mai pot vedea zilele astea complexitatea situaţiei din Orientul Mijlociu şi Nordul Africii din cauza propriului buric, dar hrănesc ura publică precum sângele proaspăt o capuşă.

Şi chiar ni-l merităm pe Gabriel Oprea premier sau mai bine ei şi-l merită. Probabil că opiniile viitorului premier, care va reprezenta România la JAI în chestiunea refugiaţilor fără să cunoască nici limba română nici vreo altă limbă a pământului, poate doar păsăreasca, nu diferă foarte mult de ale celor doi şi ale ipoteticului Gicu de la Sculărie care ar putea, în alte condiţii, să fie un excelent Adolf Eichmann. Pe ultimul l-am întâlnit de altfel într-o seară în Bucureşti, era un şofer de taxi, dar poate fi observat în ultimele săptămâni în tot felul de habitate, de la universităţi până în parcurile de cartier, bolborosind aceleaşi refrene cu invazii şi terorişti sub acoperire oglindite la TV de populişti precum Traian Băsescu şi creaţiile lui politice.

A doua parte a conspiraţiei universale

Revenind la Gabriel Oprea pare că el va fi Alesul ce ne va conduce în această nouă ordine mondială reptiliană prin cunoaşterea cognitivă pe care ţi-o dă o conversaţie bună cu Universul. Ultrastelarul nu are alt merit decât că a fondat Şcoala Naţională de Plagiate în cadrul SRI - instituţie cu care are de altfel o relaţie, eufemistic spus, dubioasă - la care s-au abonat politicieni, magistraţi, poliţişti, şefi de servicii secrete. De altfel ultrastelarul seamănă cu un Golem, un politician creat din relaţiile imorale dintre serviciile secrete, politică şi afaceri. Şi pesemne de aceea nimeni nu-i poate explica pe de-a întregul ascensiunea magică.

Să facem puţină arheologie pe internet.

Primele urme ale lui Gabriel Oprea au fost documentate de Ondine Gherguţ în ziarul Averea: În 1990, pe vremea când se ocupa de logistică, ar fi fost subordonatul unui general maior Ioniţă Botoş-unchiul fostului procuror general Ilie Botoş- cel care potrivit unui raport militar, în perioada 14-17 iunie ar fi hrănit şi asigurat confortul ,,forţelor civile ce au participat la restabilirea ordinei şi liniştei în capitala ţării,,.

Poate că atunci şi acolo, când hrănea minerii, l-a întâlnit pe Miron Cozma, autointulatul lider al minerilor din Valea Jiului, pe lângă care se învârtea pe la mijlocul anilor 90. Cozma spune că i l-a recomandat ca băiat excepţional avocatul pesedist Ion Neagu care va juca un rol important în cariera academică a personajului nostru de literatură paranormală.

Ulterior, pe la jumătatea anilor 90, potrivit propriei declaraţii de la începutul anilor 2000, făcea afaceri imobiliare din care a strâns o avere semnficativă: "Dacă vă veţi uita în declaraţia de avere, veţi vedea că 80% din ce am dobândit e din perioada 1994-1995. Anul trecut, am vândut cu 500.000 de euro jumătatea mea dintr-un imobil pe care îl construisem împreună cu Anghel Iordanescu, în 1994".

Ca şi Nicolae Mischie, celebrul fost baron de Gorj, Oprea şi-a luat doctoratul cu Ion Neagu prin 2000. Devine conducător de doctorate la Academia de Poliţie în 2001, care va rămâne probabil în istorie ca an fondator al Şcolii Naţionale de Plagiate, mutată ulterior la SRI, a cărei existenţă a fost dezvăluită de Emilia Şercan şi Sidonia Bogdan.

A fost îndrumătorul de doctorat al lui Radu Timofte, fost şef SRI, al lui Dumitru Zamfir fost adjunct al SRI şi al lui Florian Coldea, de câţiva ani nr 2 (sau nr. 1?) din SRI, iar în 2012 fondează împreună cu un alt fost şef al SRI George Maior, Academia de Ştiinţe Militare, aprobată de Parlament şi de actualul preşedinte Klaus Iohannis şi finanţată din bugetul alocat cercetării (citiţi Marian Zulean).

Primul rol politic major îl joacă după alegerile din 2012, când rupe PSD şi înfiinţează un nou partid UNPR care primeşte aprobarea de a avea grup parlamentar, deşi nu participase la alegeri!, poate şi datorită strânselor şi misterioaselor relaţii cu familia Cocoş-Udrea. De atunci de ocupă de swinging politic şi visează să ajungă premier.

Nici nu e nevoie de farsele literare al lui Michel Houellbecq ca să realizăm că trăim într-o distopie în care iraţionalul, nu islamul, a preluat puterea. De la invaziile împotriva cruciuliţei de la gât la interesul naţional-securist totul, dar totul, nu poate fi decât opera Frăţiei Creatorilor Paranormali.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite