7 motive pentru care Ponta nu trebuie să demisioneze

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se mândreşte
zilnic cu cel mai cinstit guvern (cel pe care îl conduce), însă în 3 ani de
mandat i-au fost arestaţi 14 miniştri.
Se mândreşte zilnic cu cel mai cinstit guvern (cel pe care îl conduce), însă în 3 ani de mandat i-au fost arestaţi 14 miniştri.

România trece printr-un moment foarte greu, jocurile politice sunt pe muchie de cuţit, iar ceea ce văd din partea politicienilor mi se pare nepăasare. Cu sau fără imunitate parlamentară, România va suferi enorm din cauza acestor zile. Păcat, începuse lumea să ne vorbească de bine.

Demn de cartea recordurilor, prim - ministrul României, nu numai că este primul cercetat penal în funcţie, dar cred că este unic din prisma faptului ca trece pe la o institutie ANTICORUPŢIE după ce deja au fost acolo sora şi mama sa şi după ce cumnatul său a fost arestat preventiv. Ne place că avem un conducător tânăr şi luptător (pentru propria imunitate), dar să nu uităm cum îi cerea demisia preşedintelui Băsescu atunci când i-a fost arestat fratele şi cât de mâhnit era legat de situaţie.

  • Singurul politician care s-a plâns după o campanie electorală că “ceilalţi” au furat mai mult decât propriul partid.
  • Singurul lider marcant al PSD care a votat mereu cu dreapta în momentele cheie.
  • Cred că este singurul demnitar de pe planetă care deţine două funcţii importante în stat şi în funcţie de interes votează şi pro şi contra pe acelaşi amendament (deputatul Ponta şi prim -ministrul Ponta).
  • Se mândreşte zilnic cu cel mai cinstit guvern (cel pe care îl conduce), însă în 3 ani de mandat i-au fost arestaţi 14 miniştri.
  • A încălcat 3 promisiuni fundamentale (printre altele): că nu va fi niciodată prim-ministrul lui Băsescu, ghinion; că va demisiona dacă se dovedeşte că a plagiat doctoratul, ghinion; că demisionează de urgenţă dacă va fi urmărit penal, ghinion.
  • Singurul om care a vrut să fie preşedinte iar pentru el ieşitul la vot a fost o lozincă.
  • Un alt record, numărul ordonanţelor de urgenţă creşte ameninţător chiar şi pentru Emil Boc care în medie a avut 3 pe zi.

Ar fi păcat să demisioneze, chiar ar fi. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite