Politică

articolul anterior articolul urmator

8 aplaudaci pe placul lui Iohannis: şi Putin este mai darnic

14
18 Nov 2019 09:43:24
Lulea Marius Dorin

Situaţia devine penibilă de-adreptul. Nu doar că preşedintele cu acceptă o întâlnire cu contracandidatul său, din respect faţă de români, probabil pentru că e femeie, este din Teleorman, pesedistă şi pe de-asupra şi agramată, dar şi cea cu societatea civilă se va face cu... 8 persoane.

Preşedintele a anunţat cu fast că doreşte să aibă o dezbatere dar nu cu Viorica Dăncilă, reprezentanta regimului mafiot pe care chiar el l-a girat în aproape tot mandatul său şi pe care  l-a schimbat formal cu doar câteva zile înainte de alegeri.

Această dezbatere se va face cică cu societatea civilă. M-am bucurat, zic eu: mai bine aşa decât deloc. Îmi şi imaginam o sală plină, cu zeci şi sute de reprezentanţi ai societăţii civile şi un preşedinte dispus să stea acolo şi să nu plece până nu răspunde la toate întrebările.

Din atitudinea din această perioadă reiese în clar că şi-a dorit să ofenseze alegătorii PSD, adică pesediştii, şi tot evident este că nu va obţine nici un singur vot din această direcţie. Tot evident este că pe mulţi i-a convins să stea acasă, adică dintre cei care nu doresc să voteze cu reprezentanţii socialiştilor.

Sigur că şi eu mi-aş fi rezervat un loc la aceste audieri ca să aflu poziţia acestuia cu privire la fraţii din Basarabia, situaţia din Ucraina , relaţia cu principalii parteneri dar şi cu Federaţia Rusă, diaspora şi multe altele. Mi-am imaginat eu, naiv, că va apărea deodată un formular online, că se fac înregistrări şi apoi se anunţă câştigătorii.

Binenţeles că nici vorbă de aşa ceva. PNL ne-a informat că această megadezbatere va fi doar cu 8 reprezentanţi ai societăţii civile sau formatori de opinie. Acum este evident că vorbim de câţiva aplaudaci pentru preşedinte, ceva care să nu deranjeze, cu întrebări dinainte ticluite, inclusiv probabil unele ce vor părea mai dure. Preşedintele va fi pregătit pentru fiecare dintre ele.

Prestaţia este una ofensatoare la adresa românilor. Sigur că alternativa de vot nu prea există, dar pe mine cu siguranţă m-a convins să stau acasă la aceste alegeri pe care le-a transformat într-o bătaie de joc. Până şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, acceptă un număr mai mare de persoane şi unele chiar incomode, atunci când realizează anual raportul de preşedinte.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Stefan din Nord
18.11.2019, 09:51:27

Aseara Ciuvica a exprimat foarte plastic ce inseamna aceasta dezbatere de unul singur A comparat-o cu un lucru manual ,you know what I mean

-4 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
18.11.2019, 11:26:45

Romani, stiti ce inseamna farsa asta abjecta, ”dezbaterea” regizata de securistii lui Iohannnis pe ”terenul neutru” a SNSPA (o fabrica de diplome si doctorate false pentru mafiotii din politica, un cuib de politruci privilegiati in care securistii mai vechi si mai noi, ”acoperitii” si plagiatorii se calca pe picioare pentru a infuleca sinecuri babane din munca si banii vostri)..? Inseamna ca sunteti luati de fraieri..!

-4 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
18.11.2019, 11:33:52

”Dezbatere”..? E doar o facatura propagandistica de tip ceausist-securistic..! ”Teatru” destinat exclusiv limbailor si iobagilor electorali ai mafiei iohannist-liberal-securitice, adica celor cu minte la fel de inceată, putina si neteda ca a ..protagonistului..! Altminteri e clar ca lumina zilei..! ”Analfabeta”, ”proasta”, ”toanta” Viorica Dancila il invita pe ”sclipitorul” Iohannis la doua confruntari electorale televizate (live) , iar ”genialul” Iohannis refuza si iss pune limbăii din mass media sa invoce in aparerea lasitatii, fugii lui de raspundere, motive care mai de care mai tampe, justificari schizoide pe care le pot crede doar tot niste impostori cu minte la fel de putina si inceata ca a lui.!:)) Apoi Noua Securitate vine cu găselnița regizata pe care ei o numesc ”dezbatere”, un aranjament care duhneste de departe a jigodism politicianist, o ”abureala” securistica cu care Iohannis, politruicii lui si Noua Securitate spera să-i prosteasca pe câti mai multi romani..!:))

-4 (8 voturi)
Utilizator Adevărul
18.11.2019, 10:06:35

Comentariu considerat abuziv.

Foisorul de Foc
18.11.2019, 11:01:14

Lulea, scrii de trei lulele. Putin iti transmite, ca luna asta nu primesti simbrie decat bonuri de masa la cantina telDrum.

+4 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările