Cum au fost făcute imposibile protestele în faţa sediului PSD până în decembrie 2018. Trotuarul, „rezervat“ de o Asociaţie a revoluţionarilor apropiată de Ion Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proteste în faţa sediului PSD
Proteste în faţa sediului PSD

Asociaţia revoluţionarilor CARROM a notificat Primăria Capitalei că va organiza un protest în faţa sediului PSD în perioada 4 ianuarie - 23 decembrie 2018, adică pe întreaga durată a anului, arată site-ul dinprimarie.ro. Momentan, protestul a fost aprobat de Primăria Capitalei până pe 8 Aprilie. Ascoaţia CARROM este condusă de Iuliana Starcz, apropiată a lui Ion Iliescu şi amabsadoare a prieteniei între România şi Rusia

În notificare, Asociaţia CARROM arată că protestul zilnic „va fi de circa 30 de persoane“ şi se va întinde între orele 08- 22.00, arată dinprimarie.ro. „Mitingul este organizat cu scopul respectării Legii 341/2004“, legea recunoştinţei pentru victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

pmb

Nu este pentru prima dată când CARROM cere să protesteze pentru o perioadă lungă de timp în faţa sediului PSD. În iulie anul trecut, Asociaţia revoluţionarilor a făcut cerere pentru a ocupa trituarul din Kiseleff 10 până în luna decembrie.

Asocaţia CARROM este condusă de Iuliana Starcz, fostă membră FSN, o apropiată a lui Ion Iliescu şi, recent, a lui Codrin Ştefănescu. În 2011, Iuliana Starcz s-a făcut remarcată din postura de  ambasador al prieteniei între România şi Federaţia Rusă (2011), susţine România Liberă.

În decembrie 2011, organizaţiile „Comitelul Român pentru Cinstirea Eroilor” şi „Federaţia Societatea Civilă Românească” au acordat diplome de excelenţă unor diplomaţi ruşi precum Victor Makovskiy, Natalia Muzhennikova şi Alexander Churilin.

Diplomele au mai fost semnate de: “Alianţa Naţională Antidrog” – preşedinte Pavel Abraham, fost general de Poliţie, fost ofiţer de Miliţie, invitat permanent în studioul Antenei 3; “Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război” – preşedinte general de armată Marin Dragnea; “Veteranii Revoluţiei din Decembrie 1989” – preşedinte Cătălina Maria Henţ, vicepreşedinte Iuliana Starcz; “Asociaţia pentru siguranţă comunitară antidrog din Republica Moldova” – preşedinte Igor Gasciuc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite