În ce investeşte Guvernul la final de an. A achiziţionat 100 de agende cu 16.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretariatul General al Guvernului (SGG) a achiziţionat, la sfârşitul lunii noiembrie, din bani publici, 100 de agende în valoare de 750 de lei fiecare, potrivit portalului de achiziţii publice. Obiectele de papetărie sunt personalizate, din piele naturală de viţel şi au pe copertă sigla Guvernului României. Secretarul General al Guvernului este Toni Greblă, fost magistrat CCR, judecat în prezent pentru corupţie.

Potrivit portalului de achiziţii publice, Guvernul României a achiziţionat la sfârşitul lunii noiembrie, prin Secretariatul General, 100 de agende personalizate, fiecare în valoare de 750 de lei, scrie G4media. În total, investiţia Executivului în obiectele de papetărie se ridică la 75.000 de lei, mai exact 16.000 de euro. 

„Agenda din piele naturala - multifunctionala - personalizata. Coperta: • Exterior din piele naturala regenerata de vitel nappa de culoare bordo. Pe fata copertei se va realiza cu timbru sec, in partea superioara centrat sigla Guvernului Romaniei iar in partea inferioara “Guvernul Romaniei”, conform ghidului de identitate vizuala. • Interior din captusala material textil cu diverse forme geometrice realizate direct in tesatura”, sunt doar câteva dintre elementele distinctive prin care se remarcă agendele Guvernului. 

agende SGG

Sursă foto: Captură Sicap

La începutul lunii noiembrie, pe lista de achiziţii a SGG-ului s-au aflat şi 72 de creme de mâini, în flacoane de 50 de ml. Valoarea produselor s-a ridicat la 500 de euro.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite