Politică

articolul anterior articolul urmator

În sfârşit, Dacian Cioloş a anunţat noul partid: Mişcarea România Împreună. „După un an de zile am decis că e nevoie de mai mult decât de o mişcare civică”

86
30 Mar 2018 12:37:05
Autor: Maria Tufan
Dacian Cioloş la prima întâlnire a Mişcării România Împreună organizată în ziua depunerii documentaţiei necesare înfiinţării partidului Mişcarea România Împreuna în Bucureşti FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Cioloş la prima întâlnire a Mişcării România Împreună organizată în ziua depunerii documentaţiei necesare înfiinţării partidului Mişcarea România Împreuna în Bucureşti FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, vineri, noul partid, denumit Mişcarea România Împreună. Acesta a anunţat că a depus documentele de înfiinţare la Tribunalul Bucureşti. Printre membrii fondatori se numără Dragoş Pîslaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Valeriu Nicolae şi Liviu Iolu.

„După un an de zile am decis că e nevoie de mai mult decât de o mişcare civică, ci şi de o asumare politică. Criza cea mai mare a societăţii e cea a valorilor. Oamenii nu mai au repere şi nu mai au încredere. Trăim momente de divizare. Din punctul nostru de vedere, acest proiect politic nu doar că trebuie să aibă la bază nişte valori pe care să construim soluţii. Obiectivul nostru este ca până la momentul efectiv al lansării să adăugăm şi soluţiile pe care le propunem pe teme mari”, a explicat Dacian Cioloş.

Unul dintre membrii fondatori, Vlad Voiculescu a vorbit şi el despre scopul noului partid, anunţând că acesta ar putea să fie mesajul «Rămâneţi în ţară, putem să construim împreună».

„Eu nu mi-am propus niciodată să fiu politician, dar mă gândeam că ar trebui undeva pe la 40 de ani să fiu în serviciul public. Motivul principal pentru acre fac pasul ăsta e un soi de enervare. Cred că principalul nostru obiectiv este să spunem «Rămâneţi în ţară, putem să construim împreună». Cred că fiecare generaţie are misiunea ei, iar asta este misiunea pe care o are generaţia noastră. Mesajul principal este, astăzi, «Veniţi alături de noi, pentru că numai împreună putem reuşi»”, a spus fostul ministru al Sănătăţii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

86 Comentarii

Lucifer
30.03.2018, 12:44:09

De fapt Cioloş nu vrea decât să candideze la europarlamentare, îi place acolo, se plăteşte bine. Altfel, înfiinţarea unui nou partid de opoziţie loveşte în actuala opoziţie, bună-rea cum o fi. De ce nu s-a înscris în USR( sau în PNL când a fost rugat)? Cioloş ăsta este un pescuitor în ape tulburi...

-13 (25 voturi)
Adrian Foangă
30.03.2018, 13:07:13

Ce treaba are el cu USR sau PNL? Eu votez Ciolos numai daca isi face partid, altfel putea sa votez USR (cum am si facut-o) sau PNL si fara el.

+20 (22 voturi)
Iris IRIS
30.03.2018, 13:21:18

Domnule Ciolos aia de la coada vacii tot cu Dragnea si tzatza raman ca neamul de la coada vacii este prea despuiat la minte ca sa faca un lucru inteligent.

+5 (17 voturi)
Radu Mircea
30.03.2018, 13:37:06

# lris Aici ai dreptate si trebuie s-a recunosc , '' idiotul util ''' care semneaza fara sa stie ce este acela un gay , v-a vota mereu cu cine-i spune popa cind este cu capu' sub patrafir . Trebuie sa dispara natural generatia asta ca sa putem progresa , ca inteligenta sa bata interesul .

+2 (18 voturi)
Lucifer
30.03.2018, 13:43:21

Şi Cioloş, şi Daddy şi ţaţa Vasilica tot de la coada vacii sunt!...

+1 (23 voturi)

Vezi toate comentariile (86)

Modifică Setările