articolul anterior articolul urmator

În stânga şi în dreapta lui Iisus

5
8 Nov 2018 13:21:59
Tudor Cătineanu
Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

5 Comentarii

miron miron
8.11.2018, 13:59:12

Nu cred ca trebuie dat vina numai pe cei doi confrati politici infractori. Trebuie dat vina si pe poporul roman care doarme, oricat ne-ar indemna Imnul nostru natiomal- Desteapta-te romane.... Infractorul este infractor si asta asteapata sa ne fure si sa nu fie prins. Asta face acum Dragnea, si-a pus toate slugile sa-l apere pentru a scapa de puscaie. Cum poate un partid asa mare ca PSD, sa se lase subminat de un hot? mergand pana la prostirea si umilirea intregii tari. Aflandu-ma in comunism stiam cum functioneaza acesta , crezand ca in democratia occidentala, totul functioneaza perfect. Acum sunt foarte dezamagit, e suficient ca unu, doi hoti abili sa se cocoteze la conducerea statului si sa progreseze.

+2 (2 voturi)
MV R.
8.11.2018, 16:12:42

Poporul român nu doarme. Poporul român se închină,poate,lui Dumnezeu,dar sigur este robul pomenii-vezi logo-ul votantului/votaciului autohton „Lasă-i,maică,să fure dacă NE DĂ și nouă ceva!”. Asta e România la Centenar. Următorul termen centenar o va prinde făcută bucăți.

+1 (1 vot)
Nirolf
8.11.2018, 19:36:09

Despre prietenie . Prietenia dintre doi raufacatori este trainica , este expresia unei comuniuni de interese . Prietenie dintre Tariceanu si Dragnea este la fel de intima si de frumoasa ca cea dintre Ciuma si Moarte .

+1 (1 vot)
sestisotsoroc
9.11.2018, 00:10:43

Comentariu considerat abuziv.

MM Ordean
12.11.2018, 14:57:09

„În stânga şi în dreapta lui Iisus” Tare-mi plac semeni mult școliți... Care pot glosa pe teme mai mult decît savante, însă pierd din vedere un lucru mic. Unul legat de Iisus. Dumnealui face doi bani numai pînă la granița bulgaro-turcă. De-acolo, spre răsărit (facem abstracție de-ale nesfîrșitei Rusii) Biblia nu valorează nici hîrtia pe care e scrisă. Tărășenia se prelungește apoi, prin India, China, insule pacifice, abia de la San Francisco venind în fine inima la loc, dumnealor creștinilor. Corectați-mă dacă greșesc.