Încă un deputat PSD îi cere lui Dragnea să demisioneze: Nimeni nu are dreptul să pericliteze în niciun fel şi de dragul nimănui parcursul european al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Mihălcescu, alături de Adrian Ţuţuianu, unul dintre liderii PSD care i-au cerut demisia lui Dragnea
Carmen Mihălcescu, alături de Adrian Ţuţuianu, unul dintre liderii PSD care i-au cerut demisia lui Dragnea

Deputatul PSD Carmen Mihălcescu susţine scrisoarea anti-Dragnea semnată de Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu.

„Susţin principiile enunţate şi asumate public de colegii mei prin scrisoarea transmisă public acum câteva ore.
Sunt alaturi de Adrian Ţuţuianu, Paul Stănescu, Marian Neacşu, Gabriela Firea şi de mulţi alţi colegi care au formulat public un set de principii şi valori. Acestea trebuie sa stea la baza deciziei de vineri. PSDa reuşit întotdeauna să gestioneze momente definitorii de aşa natură încât să iasă cu adevărat întărit“, susţine Carmen Mihălcescu. 

„Nimeni nu are dreptul să pericliteze în niciun fel şi de dragul nimănui parcursul european al României şi relaţia noastră cu partenerii euro-atlantici. De asemenea, trebuie să fim conştienţi de faptul că avem responsabilitatea construirii unei societăţi în care principiile fundamentale ale statului de drept să opereze în folosul tuturor şi nu doar al unora“, adaugă deputatul PSD.

„În acest context, cred că buna guvernare trebuie să primeze înaintea oricăror prietenii şi colaborări private. Am fost aleşi de români pentru a susţine ceea ce este mai bine pentru România, iar astăzi unitatea partidului este definitorie pentru continuarea unui proiect guvernamental, care nu este expresia unui grup restrâns de oameni, ci a unui partid unit în susţinerea unor idealuri de democraţie şi bună guvernare. PSD este un partid puternic, un partid în care întotodeauna nemulţumirile organizaţiilor au fost ascultate de lideri. În momentul de faţă, trebuie să admitem că respectarea principiilor enunţate în scrisoare duc spre un bine colectiv şi nu spre unul individual“, conchide Carmen Mihălcescu. 

Liviu Dragnea pune presiune pe Viorica Dăncilă ca să-şi salveze funcţia. Dragnea ar vrea ca Dăncilă să ameninţe cu demisia în Comitetul Executiv de vineri, astfel încât grupul răzvrătiţilor din PSD să facă un pas înapoi, de frică să nu piardă guvernarea, susţin surse din partid pentru Adevărul. Dragnea va exploata în CEX tema ieşirii de la guvernare: le va reaminti baronilor că demisia lui Ponta din urmă cu trei ani i-a scos de la Putere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite