Încă un parlamentar a plecat de lângă Elena Udrea pentru a se alătura lui Gabriel Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Valerian Vreme, urmărit penal în dosarul Microsoft, a devenit membru UNPR şi va activa în grupul parlamentar PSD de la Camera Deputaţilor. UNPR continuă să racoleze parlamentari, în luna noiembrie fiind cooptat în acest partid şi senatorul Ciprian Rogojanu (Cici de la Sistem), fost membru PMP.

Valerian Vreme s-a înscris în organizaţia UNPR Bacău. „Deputatul Valerian Vreme a devenit membru al Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Domnul Valerian Vreme a fost ales în colegiul uninominal 6 din Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău. Deputatul UNPR îşi va desfăşura activitatea în cadrul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor", a anunţat UNPR.

Până în mai 2013, Vreme a fost membru al Partidului Democrat Liberal, iar din mai 2013 a devenit neafiliat şi s-a înscris în PMP.

În 13 octombrie, Camera Deputaţilor a votat în favoarea începerii urmării penale pentru fostul ministru al Comunicaţiilor, Valerian Vreme, fiind înregistrate 153 de voturi "pentru" şi 117 "împotrivă". Vreme este urmărit penal în dosarul Microsoft, alături de alţi opt foşti miniştri.

La audierile din Comisia Juridică, Vreme a susţinut că nu este vinovat. „Eu nu sunt acuzat, ci pur şi simplu solicitarea este pentru începerea urmăririi penale. Acuzaţia este de abuz în serviciu şi se referă doar la H.G. 460, care nu a fost semnată de mine, e semnată undeva în 2009. Eu am semnat doar actul subsecvent care are absolut toate avizele şi toate analizele de specialitate“, a declarat Vreme după audierea de la Comisia Juridică, unde a venit însoţit de avocaţii săi. „Cu puţină răbdare, se va face dreptate în acest caz“, a conchis Vreme.

Citeşte şi:

Dosarul Microsoft. Camera Deputaţilor a votat: Valerian Vreme poate fi urmărit penal

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite