Încă un parlamentar PSD îi atacă pe Ponta şi Dragnea: Din perspectiva autostrăzii Olteniei este Guvernul 000

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Florentin Gust atacă dur Guvernul Ponta căruia îi reproşează faptul că a lăsat la nivel de proiect autostrada Craiova-Piteşti. Florentin Gust le cere parlamentarilor din zonă să reacţioneze la nedreptăţile Guvernului.

„Din perspectiva autostrăzii Olteniei, Guvernul Ponta-Dragnea este Guvernul 000: zero bani alocaţi, zero studii de fezabilitate realizate, zero interes. Pentru Guvernul Ponta-Dragnea, autostrada Craiova-Piteşti este autostrada suspendată de la executare. În ciuda declaraţiilor oficialilor guvernamentali, nu s-a făcut de atâţia ani niciun progres pentru cel mai important proiect de infrastructură din Oltenia“, a scris Florentin Gust, pe Facebook.

Deputtaul le reproşează lui Ponta şi Dragnea că, începând cu 2012, parlamentarilor din zona Olteniei li s-a cerut să meargă în faţa oamenilor şi  să le spună că autostrada este o prioritate şi, impliciti, că se va face. „Ca deputat am datoria să spun adevărul şi să denunţ ştergerea Olteniei de pe harta de autostrăzi a României, implicit si de pe harta dezvoltarii“, a mai spus Gust. 

Deputatul le sugerează politicienilor din zona Olteniei să ia exemplu celor de la Iaşi şi să reacţioneze faţă de nedreptăţile guvernului Ponta. 

„I-am apreciat pe domnii Nichita şi Adomniţei care, sâmbătă, la Iaşi le-au spus Preşedintelui şi Premierului că autostrada Moldovei trebuie construită. Vreau să văd acelaşi curaj şi aceeaşi determinare din partea politicienilor Olteniei, care să iasă cu un ultimatum pentru Guvern: fie daţi drumul la lucrări în acest an, fie mergeţi acasă. Autostrada Olteniei este un proiect suficient de important pentru ca un Guvern să pice“, a mai scris deputatul pe Facebook.

„Le cer colegilor mei politicieni din Oltenia să nu mai lase capul în jos când la Bucureşti se iau decizii prin care marile proiecte de infrastructură ne ocolesc. Dacă vom continua să lăsăm capul în jos, vom ajunge un deşert al locurilor de muncă. Degeaba vom manca seminţe pe stadioane de sute de milioane de lei, dacă oamenii nu vor avea din ce să-şi plătească biletul de intrare.

În lipsa unei autostrăzi, Oltenia este pe cale să piardă legătura cu dezvoltarea şi cu Vestul pentru următorii zece ani. Cât alţii se vor dezvolta, noi vom rămâne in urma, uitati de Guvern, devenind treptat una dintre cele mai sărace regiuni ale Romaniei“,  a conchis deputatul PSD Florentin Gust. 

Florentin Gust este finul lui Mircea Geoană şi a mai atacat guvernul Ponta tot pe Facebook.

Citeşte şi:

Geoană: Noul PSD va fi o forţă politică parlamentară importantă. Moţiunea de cenzură va fi un succes

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite