Îndemnul lui Vasile Blaga pentru femeile democrat-liberale: Rămâneţi femei şi veţi câştiga!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Vasile Blaga a declarat, vineri, la reuniunea Organizaţiei de Femei a PDL de la Costineşti, că femeile democrat-liberale sunt modeste şi extrem de muncitoare, nu fac parte din categoria "secuviniştilor" şi că ţin la feminitatea lor.

OFPDL s-a reunit, vineri, la Costineşti, la Şcoala femeilor democrat-liberale, liderul PDL Vasile Blaga îndemându-le să vină cu soluţii şi să se uite la "doamnele care au performat şi care pot merge pe stradă fără a fi înjurate", de la manifestare absentând Elena Udrea şi Roberta Anastase.

Blaga a lăudat-o pe fosta preşedintă a Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, şi pe cea care asigură interimatul conducerii organizaţiei Cristina Trăilă, despre amândouă spunând că seamănă, sunt modeste, extrem de muncitoare, "nu fac parte din categoria secuviniştilor" şi nu ţin să devină femei bărbat.

"Ele nu ţin să devină femei-bărbat. Aud de multe ori teza asta. Mie nu-mi place. Femeile şi bărbaţii au multe în comun, dar feminitatea nu poate fi înlocuită cu nimic", a precizat Blaga, citat de Mediafax.

Vasile Blaga a mai spus despre Sulfina Barbu şi Cristina Trăilă că "fac parte din acea categorie rară, care întâi dau şi pe urmă cer" şi le-a spus femeilor PDL că deciziile nu mai trebuie să fie luate doar de două-trei doamne şi domni, cum s-a întâmplat în trecut, menţionând că acest lucru a făcut rău partidului:

"Trebuie să învăţăm că nu doar două-trei doamne şi domni iau deciziile pentru partid. Asta ne-a făcut rău. Sper că a dispărut această idee".

Liderul PDL a arătat că accesul femeilor în partid trebuie să se facă pe baza "expertizei solide în ceva" a acestora.

"Doamnelor, repet ce vă spun de 20 de ani, nu vă iubiţi voi pe voi în primul rând. Înainte de a cere ceva bărbaţilor, votaţi-vă voi pe voi!", a arătat Vasile Blaga, care a apreciat că a văzut femei care după ce au ajuns în poziţii importante nu s-au mai uitat în jur:

"Dacă vreţi să fiţi bărbaţi, veţi fi tot atâtea femei primar câte sunteţi acum, adică deloc. Pe lângă toate calităţile pe care le aveţi, trebuie să vă păstraţi pe cea mai importantă: rămâneţi femei şi veţi câştiga!", le-a îndemnat Vasile Blaga pe femeile democrat-liberale.

Vasile Blaga le-a mai îndemnat pe femeile democrat-liberale să vină cu soluţii şi să se uite la doamnele care au performat "şi care pot merge pe stradă fără a fi înjurate".

Şcoala femeilor democrat-liberale se desfăşoară la Costineşti în perioada 14-16 septembrie şi are drept slogan "Respect pentru România, respect pentru femei", iar culorile folosite pentru aceasetă manifestare de către reprezentantele PDL au fost alb, albastru şi portocaliu. De asemenea, femeile PDL au avut la gât eşarfe portocalii şi cocarde albastre.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite