Însărcinatul cu afaceri al SUA în România a venit la Guvern pentru o discuţie cu premierul Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Însărcinatul cu afaceri al SUA în România, Duane Butcher FOTO Eduard Enea
Însărcinatul cu afaceri al SUA în România, Duane Butcher FOTO Eduard Enea

Însărcinatul cu afaceri al SUA în România, Duane Butcher, a venit la Guvern pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta.

Ultima discuţie, la Guvern, între cei doi a avut loc în urmă cu aproximativ trei săptămâni, fiind legată atunci de solicitarea Ambasadei SUA de extinderea a operaţiunilor actuale la aerodromul Mihail Kogălniceanu.

În luna decembrie 2012, după ce ambasadorul american Mark Gitenstein şi-a încheiat mandatul în România, Duane Butcher, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, a devenit Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA. El ocupă această funcţie până la sosirea noului ambasador al SUA în România.

Citeşte şi:

Duane Butcher, însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti: Urmărim cu profundă admiraţie activitatea DNA

Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, a declarat, joi, că urmăreşte cu admiraţie activitatea procurorilor şi a DNA. Acesta a participat joi, alături de premierul Victor Ponta, la prezentarea bilanţului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

INTERVIU Duane Butcher, însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti: „SUA vor o Românie puternică“. Militarii americani cer să vină în ţara noastră

Duane C. Butcher a preluat funcţia de adjunct al şefului misiunii la Bucureşti în august 2011. Din decembrie 2012, este însărcinat cu afaceri ad-interim, preluând practic conducerea misiunii, după plecarea ambasadorului Mark Gitenstein. Înainte să vină la Bucureşti, a servit ca însărcinat cu afaceri ad-interim la Taşkent, Uzbekistan, iar înaintea acestei misiuni a fost consul general în Germania, la Hamburg.

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher: Ne angajăm să apărăm România

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, a declarat joi că ţara sa şi NATO se gândesc la o gamă largă de măsuri pentru a consolida încrederea în rândul aliaţilor, precizând că America şi restul Alianţei se angajează să apere România, informează Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite